ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Τίτλοι τέλους στην σχέση της Θωμαής Απέργη με τον Σπύρο Κούβελο

Η Θωμαΐδα Απέργη και ο γιος του Ισίδωρου Κούβελου, Σπύρος, αποφάσισαν να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους, μετά από δύο χρόνια σχέσης. Σύμφωνα με την εφημερίδα Real Life, το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί, ύστερα από κοινή απόφαση τους. Η όμορφη τραγουδίστρια και ο γοητευτικός εργένης, που δραστηριοποιείται στον χώρο των ναυτιλιακών, κρατούσαν την σχέση τους και την προσωπική τους ζωή σε χαμηλούς τόνους, αλλά η είδηση ότι δεν είναι πια μαζί είδε τελικά το φως της δημοσιότητας.

Η Θωμαής, σε παλαιότερη συνέντευξή της στην εφημερίδα είχε δηλώσει, για την προσωπική της ζωή: “Είμαι ένας άνθρωπος που λέω και πάντα θα λέω ότι είμαι μόνη.  Όμως, στην ζωή μου υπάρχουν και τρίτοι, αλλά δεν θέλω να λέω πράγματα που τους αφορούν χωρίς την συγκατάθεσή τους”.

Πηγές στην εφημερίδα μιλάνε για έναν βελούδινο χωρισμό που ήρθε χωρίς εντάσεις. Το πρώην πια ζευγάρι δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στην πορεία, για αυτό και αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους.


tlife

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact