Η άκαρπη σύνοδος για το Κυπριακό ζήτημα έφερε και τους ανάλογους σχολιασμούς
Ποικίλουν οι αντιδράσεις των Κυπρίων πολιτικών αρχηγών, οι οποίοι εξέφρασαν τις απόψεις τους από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τη διάσκεψη στο Κρανς Μοντανά, η οποία ολοκληρώθηκε χωρίς θετικό αποτέλεσμα.
«Τώρα πρέπει να εκτιμήσουμε να αντιμετωπίσουμε συλλογικά τις αρνητικές εξελίξεις και να κρατήσουμε την ελπίδα ζωντανή!», αναφέρει ο γγ του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού.

Ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος (ΔΗΚΟ), Νικόλας Παπαδόπουλος, ζητά και πάλι νέα στρατηγική. «Η αποτυχία οφείλεται στην τούρκικη αδιαλλαξία» και προσθέτει: «Αυτό που χρειαζόμαστε τώρα είναι Νέα Στρατηγική & πίστη στο δίκαιο του λαού μας».

Ο πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών, Γιώργος Λιλλήκας, κατήγγειλε την «τουρκική αδιαλλαξία, η οποία για μια ακόμα φορά οδήγησε την προσπάθεια επίλυσης του Κυπριακού σε ναυάγιο».

Ο πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών, Γιώργος Περδίκης, έγραψε στο Twitter: «Τι αχαριστία, Θεέ μου; Ούτε ένα ευχαριστώ. Τους έδωσε εκ περιτροπής, ευρωπαϊκές ελευθερίες κ.λπ. και τον είπαν “λαϊκιστή”».






















