ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Όπου πάει ο Τσίπρας τον ακολουθούν δέκα διμοιρίες των ΜΑΤ

«Απορώ που τα βλέπει τα χαμογελαστά πρόσωπα»

Εξηγήσεις, γραπτώς, από τον Πρόεδρο της Βουλής για ποιο λόγο αφέθηκαν ελεύθερα τα μέλη του Ρουβίκωνα που εισέβαλαν στο προαύλιο του κοινοβουλίου θα ζητήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης όπως δήλωσε σήμερα στον ΣΚΑΪ.

Ο πρόεδρος της ΝΔ είπε παράλληλα πως υπάρχει σήμερα μια εξοργιστική ανοχή σε όλες τις ακροαριστερές ομάδες και επαναφέρουν και το πανεπιστημιακό άσυλο, για να τους διευκολύνουν στην κατασκευή βομβών.

Αναφερόμενος στη Δικαιοσύνη τόνισε ότι αυτό που συμβαίνει τώρα δεν έχει ξαναγίνει. «Μέχρι και ο ίδιος ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε τη Δικαιοσύνη θεσμικό εμπόδιο και δεν το έχει πάρει πίσω. «Οι υπουργοί βρίζουν τους δικαστές και ο υπουργός Δικαιοσύνης προανήγγειλε την αλλαγή σύνθεσης δικαστηρίου στην υπόθεση της Ηριάννας» πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Για την οικονομία, ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε πως οι φόροι από το 2017 έως το 2022 είναι το άμεσο αποτέλεσμα του καταστροφικού πρώτου επταμήνου του 2015.

«Ο Τσίπρας ομολόγησε ότι οδήγησε την χώρα στο χείλος της καταστροφής και το έκανε με επιλογή του» είπε ο κ. Μητσοτάκης τονίζοντας παράλληλα πως ο Γιάννης Βαρουφάκης έχει βαρύτατες ευθύνες για εκείνο το επτάμηνο, αλλά δεν δρούσε μόνος του.

Για την δήλωση του Αλέξη Τσίπρα που είπε αν βγεις βόλτα στην Αθήνα βλέπεις μόνο χαμογελαστά πρόσωπα ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε: «Όπου πάει ο πρωθυπουργός τον ακολουθούν δέκα διμοιρίες των ΜΑΤ απορώ που τα βλέπει τα χαμογελαστά πρόσωπα».

Αναφερόμενος στα περιφερειακά συνέδρια που διοργανώνει η κυβέρνηση είπε ότι αυτά δεν είναι αναπτυξιακά συνέδρια αλλά περιοδείες του κ. Τσίπρα με κουστωδίες υπουργών.

Διευκρίνισε ωστόσο ότι καλά κάνουν και πηγαίνουν οι περιφερειάρχες και αυτοδιοικητικοί και συμμετέχουν σε αυτά. «Εγώ αυτό που ζήτησα είναι να μην συμμετέχουν οι βουλευτές και τα στελέχη της ΝΔ», είπε.

Επιπλέον, δήλωσε ότι επιμένει στο θέμα των εκλογών και όσο πιο γρήγορα γίνουν τόσο καλύτερα για την χώρα. «Προτεραιότητά μας είναι οι εθνικές και όχι οι αυτοδιοικητικές, τα πρόσωπα για τις οποίες θα αποφασίσει η ιδία η κοινωνία», ανέφερε.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact