ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γυναικεία υπόθεση ο δήμος Θεσσαλονίκης

Ποιες είναι οι όμορφες παρουσίες που ρίχνουν στη μάχη τα κόμματα

Έντονα φαίνεται να συζητιέται το σενάριο να είναι γυναίκα ο επόμενος δήμαρχος Θεσσαλονίκης δεδομένου και ότι η κυριαρχία του Γ. Μπουτάρη βαδίζει προς το τέλος της.

Από τη Νέα Δημοκρατία, τα ονόματα που ακούγονται, σύμφωνα με το Secret των Παραπολιτικών, είναι αυτός της Έλενας Ράπτη και αυτό της Μαρίας Σπυράκη. Μην ξεχνάμε ότι η πρώτη ξεκίνησε τη θητεία της στα δημόσια πράγματα ως δημοτικός σύμβουλος καθώς είχε εκλεγεί το 1998 με τον συνδυασμό του Β. Παπαγεωργόπουλου.

Από την άλλη, η ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη δεν έχει κρύψει το ενδιαφέρον της να είναι υποψήφια βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης και κάποιοι λένε ότι μπορεί να αποτελέσει μία πολύ καλή δημαρχιακή υποψηφιότητα.

Από τον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ, ακούγονται τα ονόματα της Κατερίνας Νοτοπούλου, που είναι επικεφαλής του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη και εκείνο της Ρίας Καλφακάκου, που είναι επικεφαλής της δημοτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στο δημοτικό συμβούλιο.

Τέλος υπάρχει και η Εύα Καϊλή που αν δεν μπει εκ νέου στη λίστα για την Ευρωβουλή θα έβλεπε θετικά μία μεταγραφή της στην Αυτοδιοίκηση.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact