ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κρέτσος: Μέσα στο 2017 η αδειοδότηση των καναλιών

«Θα είναι προς το συμφέρον όλων να περάσουμε σε καθεστώς πλήρους νομιμότητας»

Μέσα στο 2017 θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία αδειοδότησης των καναλιών, εκτιμά ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Λευτέρης Κρέτσος. «Θα είναι προς το συμφέρον όλων, κράτους, επιχειρηματιών και πολιτών, να περάσουμε σε καθεστώς πλήρους νομιμότητας» δηλώνει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Αυγή».

Χαρακτηρίζει «λυπηρό» το γεγονός ότι η υφιστάμενη ευρωπαϊκή νομοθεσία δεν προστατεύει το μιντιακό τοπίο από τη δημιουργία τραστ, ενώ σημειώνει ότι η αδειοδότηση των καναλιών είναι ένα πρώτο βήμα για την προστασία των θέσεων εργασίας στα ΜΜΕ μαζί με το μητρώο των online media που λειτουργεί εδώ και έξι μήνες και το μητρώο περιφερειακού Τύπου που ψηφίστηκε την περασμένη εβδομάδα από τη Βουλή.

Αναφέρει ακόμη ότι η Πλατφόρμα Διάθεσης Διαφημιστικού Χρόνου θα αρχίσει να λειτουργεί από τον Σεπτέμβριο του 2018, ενώ σε περίπου οκτώ μήνες εκτιμά πως θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία ώστε να μπορέσει να τεθεί σε λειτουργία το barcode για τον έντυπο Τύπο προκειμένου να καταγράφονται με ακρίβεια οι κυκλοφορίες των εφημερίδων.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact