ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λαφαζάνης: Η χώρα χρειάζεται μια μεγάλη δημοκρατική ανατροπή

«Ψήφισαν με χέρια και πόδια το 3ο Μνημόνιο, βοηθώντας τον Τσίπρα να παραμείνει πρωθυπουργός»

«Σήμερα η Ελλάδα χρειάζεται όσο ποτέ μια μεγάλη δημοκρατική ανατροπή, που θα βάλει τέλος στα μνημόνια, την λιτότητα και την αποικιοποίηση της χώρας» τονίζει σε γραπτή δήλωσή του ο γραμματέας της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, με αφορμή τη συμπλήρωση δυο ετών από την ψήφιση του τρίτου μνημονίου, στις 14 Αυγούστου του 2015.

«Παραμονή της Παναγίας, ο Αλέξης Τσίπρας και μια περιστασιακή πλειοψηφία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, ερήμην της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ερήμην των μελών του ΣΥΡΙΖΑ και ερήμην και ενάντια στον ελληνικό λαό, έσπευσαν προδοτικά και ξεπουλώντας την χώρα και τις δεσμεύσεις τους να ψηφίσουν άρον-άρον, μαζί με τα μνημονιακά συνεταιράκια τους, τους βουλευτές της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού και φυσικά των ΑΝΕΛ, το 3ο καταστροφικό Μνημόνιο σε βάρος της χώρας» τονίζει ο γραμματέας της ΛΑΕ σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Η Ελλάδα είχε τότε άλλον δρόμο, τον δρόμο της δημοκρατίας, της εθνικής και λαϊκής κυριαρχίας και της ανασυγκρότησης, τον δρόμο του ΟΧΙ που υπέδειξε ο ελληνικός λαός με το Δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου» προσθέτει ο κ. Λαφαζάνης.

«Αν η κυβέρνηση Τσίπρα τότε δεν έπεσε, ήταν διότι όλες αυτές οι δυνάμεις που υποκριτικά σήμερα κάνουν την αντιπολίτευση και κυρίως οι σημερινοί αρχηγοί τους, με πρώτο-πρώτο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ψήφισαν με χέρια και πόδια το 3ο Μνημόνιο, βοηθώντας τον Τσίπρα να παραμείνει πρωθυπουργός, να πάει σε εκλογές-εξπρές ενάντια στην ΛΑΕ, με τα τετελεσμένα ενός Μνημονίου ψηφισμένου από 222 βουλευτές και να συνεχίσει έτσι την εξαπάτηση του ελληνικού λαού» σημειώνει στην γραπτή του δήλωση ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Καταλήγοντας, ο γραμματέας της ΛΑΕ κάνει λόγο για πλήρες αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει η χώρα.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact