ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλαφάτης: Η διοίκηση Μπουτάρη μπάζει από παντού

«Αντί να βελτιώνεται και να μαθαίνει, πηγαίνει συνεχώς προς τα πίσω»

«Η διοίκηση Μπουτάρη μπάζει από παντού, ενώ είναι χαρακτηριστικό των ανικάνων να προσπαθούν να δικαιολογήσουν την αποτυχία τους ρίχνοντας τις ευθύνες στην αντιπολίτευση», δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Εντάξει» Σταύρος Καλαφάτης, ασκώντας κριτική στη διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Καλαφάτης μιλώντας στο ραδιόφωνο του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείο Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9Fm», πριν την επανέναρξη των συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, υποστηρίζει πως πλέον είναι «ξεκάθαρη η διαφορά της αντίληψης ανάμεσα στη διοίκηση και τους “Εντάξει”. Είναι ξεκάθαρο ποιοι αντιμετωπίζουν σοβαρά και υπεύθυνα τα προβλήματα της πόλης, ποιοι έχουν συγκεκριμένες προτάσεις και ποιοι κάνουν επίδειξη ανικανότητας. Αντί να βελτιώνεται και να μαθαίνει η διοίκηση, πηγαίνει συνεχώς προς τα πίσω».

Υπογράμμισε πως «πριν από ενάμισι χρόνο υπήρχε μια ευφορία από την πλευρά της διοίκησης και αντιμετώπιζαν τους “Εντάξει” με μια λοιδορία και χαμογελάκια. Τώρα τα χαμόγελα κόπηκαν και θα κοπούν ακόμη περισσότερο», ενώ πρόσθεσε πως τα εσωτερικά προβλήματα που παρουσιάζονται στην πλειοψηφούσα παράταξη «γιγαντώνονται διότι υπάρχει απέναντι μια σοβαρή αντιπολίτευση».

Όσο για τις ονομαστικές ψηφοφορίες τις οποίες ζητά το τελευταίο διάστημα στη διάρκεια των συνεδριάσεων η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης, αλλά και τις αντιδράσεις εξαιτίας αυτού από την πλευρά της διοίκησης, ο κ.Καλαφάτης απάντησε πως «είναι ένας τραγέλαφος, σαν τρολάρισμα, να κατηγορείς την αντιπολίτευση γιατί κάνει πολύ καλά τη δουλειά της».

Αναφερόμενος στα «Δημήτρια» ένα θέμα που συζητηθεί εκ νέου την Δευτέρα 21 Αυγούστου, στο δημοτικό συμβούλιο, καθώς καταψηφίστηκε στην τελευταία συνεδρίαση του Ιουλίου, ξεκαθάρισε πως η παράταξη του δεν είναι κατά του θεσμού, αλλά κατά της εισήγησης που έφερε προς συζήτηση η διοίκηση του Γιάννη Μπουτάρη.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact