ΚΟΣΜΟΣ

ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! Πόσο πουλάνε τα μικρά κορίτσια των προσφύγων

Συνεχίζεται στην Τουρκία το όργιο του εμπορίου μικρών παιδιών, ιδιαίτερα μικρών κοριτσιών των προσφύγων από την Συρία, σύμφωνα και με αποκαλυπτικό δημοσίευα των Times.

Όπως αναφέρεται σε έρευνα της βρετανικής εφημερίδας, ειδικά στην περιοχή του Gaziantep που βρίσκεται κοντά στα σύνορα με την Συρία και όπου υπάρχουν χιλιάδες Σύριοι προσφυγές, τα τουρκικά κυκλώματα εμπορεύονται μικρά παιδιά και οι τιμές αρχίζουν από 5 με 6 χιλιάδες τουρκικές λίρες και φτάνουν μέχρι και τις 11 χιλιάδες.

suriyeli-multeci-cocuklar-kole-gibi-satiliyor

Σύμφωνα με τον Βρετανό δημοσιογράφο, Louise Callaghan, που τόλμησε να κάνει αυτή την έρευνα, το εμπόριο ιδιαίτερα μικρών κοριστών που πέφτουν θύματα της τουρκικής μαφίας έχει οργιάσει τα τελευταία χρόνια και ως συνήθως τα μικρά αυτά κορίτσια υφίστανται βιασμούς από τους αγοραστές τους. Δηλαδή με λίγα λόγια δεν έχει αλλάξει σχεδόν τίποτα από την εποχή του ξεριζωμού των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, όταν τότε μικρά κορίτσια βιάζονταν από τους Τούρκους Τσέτες.

Το σκάνδαλο είναι μεγάλο και όπως δήλωσε ένας Σύριος στον Βρετανό δημοσιογράφο, πολλά κορίτσια έχουν καταστραφεί ήδη από μικρή ηλικία καθώς έχουν επανειλημμένα βιαστεί από τους Τούρκους μαφιόζους.

Πηγή:nikosxeiladakis

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact