ΕΛΛΑΔΑ

Απελευθέρωση Λεμπιδάκη: Τον βρήκαν ξαπλωμένο σε στρώμα, δεμένο με αλυσίδα στο πόδι

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της απαγωγής του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη. Οι άνδρες των ειδικών δυνάμεων που συμμετείχαν στην επιχείρηση απελευθέρωσης του στην μάντρα αυτοκινήτων, αντίκρισαν τον 53χρονο άνδρα κυριολεκτικά αλυσοδεμένο, «σκιά» του εαυτού του.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν ήταν σε ένα στρώμα στο πάτωμα με το πόδι του δεμένο με αλυσίδα.

Μαζί του ένα άτομο που τον φύλαγε, ενώ στο ισόγειο βρισκόταν ο ιδιοκτήτης της μάντρας. Δεκαπέντε επίλεκτοι άνδρες της αστυνομίας υπό την καθοδήγηση του επικεφαλής αστυνομικού διευθυντή Κρήτης, στρατηγού, Κωνσταντίνο Λαγουδάκη εισέβαλαν στη μάντρα του Δράκου Κλάδου.

Ακολούθησαν οι συλλήψεις του ιδιοκτήτη της μάντρας, αλλά και ενός ακόμη ατόμου.

Να σημειωθεί ότι ο χώρος βρίσκεται σε ένα άκρως κομβικό σημείο, με κέντρα διασκέδασης και κοινωνικών εκδηλώσεων, με χιλιάδες μάλιστα διερχόμενους ανθρώπους να διέρχονται καθημερινά από το σημείο.

Επίσης μεγάλη εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η μάντρα λειτουργούσε κανονικά και έμπαιναν μέσα ανυποψίαστοι πολίτες και την ίδια ώρα ο Μιχάλης Λεμπιδάκης βρισκόταν στον πάνω όροφο του κτηρίου και σε απόσταση αναπνοής από όλους όσοι επισκέπτονταν το χώρο .

Το φαγητό που πήγαιναν στο Μιχάλη Λεμπιδάκη ήταν σε σακούλες και μάλιστα τρεις φορές την ημέρα.

Σε πρώτη φάση όπλα δεν πήραν ενώ ο χώρος σφραγίστηκε από την αστυνομία.

Σύμφωνα και με τις αστυνομικές πηγές εκεί που τον εντόπισαν ήταν το τελευταίο κρησφύγετο καθώς τον μετακινούσαν και σε άλλα για να μην γίνουν γνωστά τα ίχνη του. Το σημείο ωστόσο που τον εντόπισαν ήταν σε ένα άκρως επιτελικό σημείο για τους απαγωγείς που είχαν άμεση πρόσβαση στην εθνική οδό και ταυτόχρονα οδούς διαφυγής προς την εθνική οδό.

Οι αστυνομικοί σκέφτηκαν ότι πρέπει να τελειώσει εδώ και τώρα η υπόθεση και ενώ στην αρχή το συγκεκριμένο κρησφύγετο ήταν πλεονέκτημα για τους απαγωγείς τελικά μετατράπηκε σε μειονέκτημα για τους ίδιους .

Επίσης στο σημείο που βρέθηκε ο Μιχάλης Λεμπιδάκης δεν κλήθηκε το ΕΚΑΒ σε μία προσπάθεια της αστυνομίας να γίνει υπό άκρα μυστικότητα η επιχείρηση ενώ στο σημείο ήταν εξαρχής ειδικός γιατρός που εξέτασε κατευθείαν το Μιχάλη Λεμπιδάκη

Μάλιστα η αστυνομία είχε προνοήσει και είχε βάλει θερμικές κάμερες και μικροκάμερες στην παλιά εγκαταλελειμμένη μονάδα για να βρεθεί πιο κοντά στα ίχνη των απαγωγέων και χωρίς να πάθει το παραμικρό ο επιχειρηματίας γεγονός που τελικά και κατάφεραν.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact