ΚΟΣΜΟΣ

Έρευνα – Σοκ! Τι Άποψη Έχουν Οι Τούρκοι Για Τους Έλληνες

Σαν… καθάρματα, (Alçaklar), εμφανίζονται οι Έλληνες σε μια μεγάλη, (προφανώς κατευθυνόμενη), ερεύνα που έγινε στα τουρκική εκπαίδευση και στην οποία ρωτήθηκαν τι γνώμη έχουν οι σπουδαστές για τους διάφορους λαούς και χώρες των Βαλκανίων και γενικά της Ευρώπης. Οι απαντήσεις που καταγράφηκαν ήταν πολύ χαρακτηριστικές και δείχνουν το «επικίνδυνο» κλίμα που καλλιεργείται σήμερα στην γειτονική χώρα.

Σύμφωνα λοιπόν με την έρευνα αυτή, που δημοσιεύεται στην εφημερίδα Milliyet, οι Έλληνες ούτε λίγο ούτε πολύ χαρακτηρίζονται σαν… ποταπά καθάρματα. Ο χαρακτηρισμός αυτός σίγουρα δεν αντιπροσωπεύει το σύνολο των απόψεων, αλλά δείχνει ποιο κλίμα θέλουν να καλλιεργήσουν σήμερα και εδικά με τις παρούσες καυτές συγκυρίες και με πολλά σημαντικά θέματα στην ευρύτερη περιοχή μας εν εξέλιξη.

Στην ίδια έρευνα εκφράζονται πολύ χαρακτηριστικές απόψεις και για μια σειρά άλλων λαών και χωρών, που έχουν την δική τους σημασία.

Έτσι σύμφωνα με την έρευνα αυτή, οι Βούλγαροι και η χώρα τους χαρακτηρίζονται ως διπρόσωποι, οι Ρουμάνοι σαν χώρα τσιγγάνων, οι Αλβανοί σαν τα ξαδέλφια των Τούρκων, η Βόσνια σαν τουρκικό έδαφος, το Μαυροβούνιο σαν χώρα μαφίας και οι Σέρβοι σαν τρομοκράτες.

Η έρευνα επιτείνεται και στην βόρεια Ευρώπη και εδώ ιδιαίτερη θέση έχει η Γερμανία και οι Γερμανοί, που χαρακτηρίζονται σαν λάτρεις του ντονέρ, ενώ η χώρα τους χαρακτηρίζεται σαν… μικρή Τουρκία.

Η Αυστρία παίρνει τον χαρακτηρισμό του 1683, δηλαδή την χρονιά που πολιορκήθηκε η Βιέννη από τους Οθωμανούς, (νεοοθωμανικά όνειρα), προφανώς για να θυμίζει την ανασύσταση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας.

Για την Ρωσία αναφέρουν ότι είναι η χώρα των… σεξουλιάριδων Ρωσίδων. Η Γαλλία η χώρα των… διπρόσωπων κρουασάν και η Ολλανδία η χώρα των κλεμμένων τουλιπών που τις έκλεψαν από τους Τούρκους.

Αυτά τα πολύ… «ωραία» από την φίλη και σύμμαχο μας Τουρκία.

Πηγή: nikosxeiladakis.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact