ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Βίκυ Κάβουρα: Το ξέσπασμα για το δημοσίευμα που “μιλάει” για σχέση με τον Λιάγκα

Πολλά γράφονται τις τελευταίες ώρες μετά από δημοσίευμα της Espresso που ήθελε στο παρελθόν να είναι ζευγάρι με τον Γιώργο Λιάγκα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «το θυελλώδες ειδύλλιο που γεννήθηκε λίγους μήνες μετά το πολύκροτο διαζύγιο του παρουσιαστή με τη Φαίη Σκορδά, είχε άδοξο τέλος λόγω του τρόπου με τον οποίο η ηθοποιός διαχειρίστηκε την κατάσταση».

Μετά τα όσα λέγονται και γράφονται η ηθοποιός και παίκτρια του Dancing with the stars με μια ανάρτηση στο Instagram διαψεύδει όλα όσα γράφονται.

«Μάλιστα, το άκουσα κι αυτό. Πόσο να αντέξει το στομάχι μου πρωί-πρωί. Θερμά συγχαρητήρια στον “άνθρωπο” που το έγραψε. Τρελή φαντασία. Αλλά να αλλάξει επάγγελμα καθώς η δημοσιογραφία απαιτεί και κάποια ηθική. Ντροπή και αίσχος. Έλεος πια», έγραψε χαρακτηριστικά η Βίκυ Κάβουρα ποστάροντας μια φωτογραφία από μέσω που έχει αναπαράγει την είδηση.

Στην ίδια κατηγορία