ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Λύτρωση» στο 87’ με γκολάρα του…Ρόμπιν Λουντ!

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας αλλά…κατάφερε να αποσπάσει την ισοπαλία.

Παναθηναϊκός και Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο 1-1 σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες και ένα δοκάρι για κάθε ομάδα!

Ο διαιτητής Σκουλάς δεν έδωσε πεντακάθαρο πέναλτι στον Παναθηναϊκό στο πρώτο ημίχρονο ενώ ο Μανιάς άνοιξε το σκορ για τους Αρκάδες, με τον Μουνιέ να χάνει την ευκαιρία να ισοφαρίσει με δοκάρι μετά από φανταστικό ανάποδο «ψαλίδι» αλλά στο τέλος μίλησε  για ακόμη μια φορά ο  Ρόμπιν Λουντ στο 87’ με ένα πολύ δύσκολο γκολ.

Το υπέροχο γκολ του Ρόμπιν Λουντ διαμόρφωσε το τελικό 1-1 για τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Διούδης, Γιόχανσον, Koυρμπέλης, Αυλωνίτης, Ινσούα, Τζανδάρης (81′ Μπουζούκης), Λουντ, Κουλιμπαλί (72′ Μολίνς), Χατζηγιοβάνης (62′ Κολοβέτσιος), Μουνιέ, Δώνης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Γιαννούλης, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κώτσιρας, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης (56′ Καλτσάς), Κυριακόπουλος (67′ Ντουντού), Τόνσο, Μανιάς (85′ Δουβίκας).

 

 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact