ΕΛΛΑΔΑ

Σοκάρουν οι φρικαλεότητες για τον βιασμό των παιδιών από τους γονείς τους

Σύμφωνα με την rodiaki.gr, οι λεπτομέρειες των όσων συνέβαιναν στο σπίτι σόκαραν ακόμη και τον υπαστυνόμο υποδιοικητή του Α.Τ. Λέρου, που κατάφερε να ξεσκεπάσει το ένοχο μυστικό, αποκαλύπτοντας όσα έχουν υποστεί ένα 14χρονο κορίτσι και ο 8χρονος αδερφός της από τους ίδιους τους γονείς τους.

Επί 4 χρόνια, λοιπόν, οι δύο γονείς στη Λέρο κακοποιούσαν σεξουαλικά το 14χρονο κορίτσι και το 8χρονο αγόρι, ενώ η οικογένεια έχει ακόμη έναν 17χρονο γιο με νοητική υστέρηση, που δεν έχει διευκρινιστεί αν έπεσε θύμα βιασμού. Το τέταρτο, ενήλικο παιδί (25 ετών) έχει εγκαταλείψει το σπίτι, «δραπετεύοντας» από την κόλαση που ζούσαν τα αδέλφια του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι γείτονες γνώριζαν τις φρικαλεότητες που συνέβαιναν στο σπίτι τόσα χρόνια, αλλά δεν μιλούσε.

Το έγκλημα ξεσκεπάστηκε όταν το κορίτσι πήγε με ακατάσχετη αιμορραγία στο Νοσοκομείο του νησιού και εξεταζόμενη από τον Παιδίατρο και Γυναικολόγο είδαν ότι είχε πέσει θύμα βιασμού.

Το κορίτσι μιλώντας με ψυχολόγο και Κοινωνική Λειτουργό περιέγραψε το τι συνέβαινε όλα αυτά τα χρόνια στην περιοχή Πλάκα του νησιού Λέρου.

Στην ολονυχτία ανάκριση των δύο γονέων, που συνελήφθησαν την Κυριακή, ο πατέρας ομολόγησε τις κτηνωδίες που έκανε εκείνος και η γυναίκα του εις βάρος των παιδιών τους.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, τα παιδιά έπεφταν ανά τακτά χρονικά διαστήματα θύματα ξυλοδαρμού από τον πατέρα, που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν μόνιμα μεθυσμένος, γεγονός για το οποίο είχε απασχολήσει την Αστυνομία στο παρελθόν.

Να σημειωθεί πως παρ΄όλο που θεωρείται ότι πολλοί γνώριζαν αλλά κανείς δεν μιλούσε, η αρρωστημένη κατάσταση διαρκούσε χρόνια και θύματά της φέρονται να έχουν πέσει και τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας.

Τα δύο ανήλικα παιδιά έχει αναλάβει η θεία τους, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το κοριτσάκι είναι σε κατάσταση σοκ, καθώς κάθεται σε έναν καναπέ και δεν μπορεί να μιλήσει.

iefimerida.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact