ΚΟΣΜΟΣ

Έτοιμες οι ΗΠΑ για το ιστορικό ραντεβού Τραμπ- Κιμ

Εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου άναψε το πράσινο φως για τη 12η Ιουνίου

Η προεδρία των ΗΠΑ είναι «έτοιμη» για τη διεξαγωγή της συνόδου κορυφής ανάμεσα στον Ντόναλντ Τραμπ και τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν στη Σιγκαπούρη τη 12η Ιουνίου, την ημερομηνία που ορίστηκε αρχικά, πριν ο αμερικανός πρόεδρος ανακοινώσει ότι ακυρώνει την ιστορική συνάντηση και κατόπιν αλλάξει ξανά γνώμη, δήλωσε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Σάρα Χάκαμπι Σάντερς την Τρίτη.

«Ο πρόεδρος (των ΗΠΑ Τραμπ) θεωρεί ότι οι συνεχιζόμενες συνομιλίες πάνε πολύ καλά (…) και ότι οι συναντήσεις που λαμβάνουν χώρα αυτή την εβδομάδα (…) οπωσδήποτε είναι ενδείξεις προόδου», είπε η Σάντερς σε δημοσιογράφους επί του προεδρικού αεροσκάφους εν πτήσει προς το Νάσβιλ του Τενεσί.

«Θα είμαστε έτοιμοι εάν λάβει χώρα τη 12η Ιουνίου. Ασφαλώς θα είμαστε έτοιμοι αν αυτή (η σύνοδος) για κάποιο λόγο λάβει χώρα σε μεταγενέστερη ημερομηνία -θα είμαστε έτοιμοι και γι’ αυτό», πρόσθεσε η εκπρόσωπος της αμερικανικής προεδρίας.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact