Έγινε το ιστορικό ραντεβού ανάμεσα στους δυο ηγέτες
Πριν από ένα χρόνο οι δυο χώρες βρισκόντουσαν στο χείλος ενός πυρηνικού πολέμου. Ένα χρόνο αργότερα, ωστόσο, το κλίμα έχει αλλάξει.
Ντοναλντ Τραμπ και Κιμ Γιονγκ Ουν συναντήθηκαν πριν από λίγα λεπτά στη Σιγκαπούρη! Οι πρώτες στιγμές αμηχανίας, έδωσαν στη θέση τους σε χαμόγελα και κάποια «φιλικά» χτυπήματα στην πλάτη, ιδιαίτερα από τον πάντα εκδηλωτικό πρόεδρο των ΗΠΑ.
Στη συνέχεια οι δυο ηγέτες αποσύρθηκαν προκειμένου να ξεκινήσει το τετ- α-τετ που έχουν αυτή την ώρα σε ξενοδοχείο στο νησί Σεντόζα. Σύμφωνα με το πρόγραμμα Τραμπ και Κιμ θα μείνουν μόνοι τους μαζί με τους μεταφραστές τους για περίπου δυο ώρες, ενώ στη συνέχεια αναμένεται να ακολουθήσει και μια δεύτερη συνάντηση, θα διαρκέσει περίπου το ίδιο, αυτή τη φορά με τις αντιπροσωπείες των δυο χωρών.
























