ΚΟΣΜΟΣ

Έδενε τα κορίτσια από το λαιμό, τα βίαζε και βιντεοσκοπούσε τις πράξεις του

Αυστραλός κατηγορείται για βιασμό βρέφους 18 μηνών αλλά και για φόνο 12χρονης

Αποτροπιασμό προκαλούν όσα αποκαλύπτονται για τη δράση Αυστραλού, ο οποίος συνελήφθη πριν τρία χρόνια στις Φιλιππίνες και καταδικάστηκε χθες σε ισόβια για διακίνηση προσώπων και βιασμούς ανηλίκων. Εναντίον του Πίτερ Σκάλι εκκρεμούν και άλλες κατηγορίες, μεταξύ των οποίων για τον φόνο ενός κοριτσιού και για παραγωγή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι Φιλιππίνες είχαν γίνει επίκεντρο διεθνούς δικτύου παιδεραστίας, με τους δράστες να εκμεταλλεύονται τη φτώχεια του πληθυσμού.

Ο Σκάλι καταδικάστηκε για διακίνηση προσώπων και βιασμούς από δικαστήριο της πόλης Καγκαγιάν ντε Όρο, στο νότιο τμήμα των Φιλιππίνων, όπου είχε συλληφθεί πριν τρία χρόνια με την κατηγορία ότι είχε κακοποιήσει σεξουαλικά μικρά κορίτσια, μεταξύ των οποίων και ένα βρέφος 18 μηνών.

«Προσέλκυε τα κορίτσια αυτά στο διαμέρισμά του και διηγήθηκαν ότι τις έδενε από τον λαιμό, σαν σκυλιά» περιέγραψε εκπρόσωπος του δικαστηρίου. Ο κατηγορούμενος βιντεοσκοπούσε τους βιασμούς των έφηβων κοριτσιών που προέρχονταν από φτωχές οικογένειες και πουλούσε τα βίντεο σε πελάτες του στη Γερμανία, τις ΗΠΑ και τη Βραζιλία. Σύμφωνα με τους ερευνητές, οι περισσότεροι αγοραστές αυτού του υλικού ζουν στο εξωτερικό, ενώ τα θύματα του δικτύου στο οποίο ανήκε ο Σκάλι είναι χιλιάδες. Κάποια παιδιά μάλιστα έπεφταν θύματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης με τη συγκατάθεση των γονιών τους.

Εναντίον του Σκάλι εκκρεμούν ακόμη 60 κατηγορίες, μεταξύ των οποίων ο βιασμός ενός βρέφους 18 μηνών και ο βιασμός και ο φόνος ενός 12χρονου κοριτσιού. Δεν είναι γνωστό πότε θα εκδικαστούν οι υποθέσεις αυτές.

Το δικαστήριο τον καταδίκασε, όπως και τη φίλη του, σε ισόβια κάθειρξη. Επίσης του επιδίκασε πρόστιμο 5 εκατομμυρίων πέσος (80.000 ευρώ). «Πρόκειται για μια μεγάλη νίκη για εμάς. Είναι ένα ηχηρό μήνυμα προς τους διακινητές ότι η κυβέρνηση αυτή λαμβάνει σοβαρά υπόψη τις δικαστικές προσφυγές σε τέτοιου είδους υποθέσεις» τόνισε ο εκπρόσωπος του δικαστηρίου.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact