Το επικίνδυνο παιχνίδι περιλαμβάνει πολλές παρτίδες με τράπουλα όπου σε κάθε γύρο οι παίκτες πρέπει να καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και όποιος δεν καταφέρει να χάσει τις αισθήσεις του να κερδίσει.
Στο παιχνίδι συμμετείχαν δύο άντρες. Η κοπέλα άντεξε δύο γύρους και άρχισε να μην νοιώθει καλά από το αλκοόλ. Συμπαίκτης της προθυμοποιήθηκε να την οδηγήσει στο υπνοδωμάτιο, ώστε να κοιμηθεί. Αυτός άρχισε να την χαϊδεύει σε όλο της το σώμα, όμως αυτή αντέδρασε. Ο άνδρας έφυγε και η κοπέλα κοιμήθηκε, όμως λίγο αργότερα επανήλθε με τον φίλο του.
Και οι δύο άρχισαν να ασελγούν πάνω της. Η κοπέλα ξύπνησε και φώναξε για βοηθεία, αυτό όμως δεν σταμάτησε τις πράξεις τους.
Μετά την σύλληψή τους, οι δύο άντρες δήλωσαν στην αστυνομία πως «είχαν πιει υπερβολικά και δεν ήξεραν τι έκαναν».
Οι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης.





















