ΕΛΛΑΔΑ

Με πλωτά μέσα και αληθινά πυρά! Ελληνικές δυνάμεις του Τούρκους στον Έβρο

Μια σύνθετη και εντυπωσιακή στρατιωτική άσκηση, θα διεξαχθεί στην περιοχή Δέλτα του Έβρου στις 7 Οκτωβρίου, η οποία μάλιστα θα έχει την ονομασία “Εμμανουήλ Μινωτάκης”.

Η συγκεκριμένη άσκηση όπως αναφέρει το evros-news.gr, θα είναι προς τιμήν του Κρητικού ταγματάρχη, ο οποίος μετέχοντας το 1925 στην επιτροπή διαχάραξης των ελληνοτουρκικών συνόρων, διασφάλισε τα ελληνικά συμφέροντα στην περιοχή αυτή.Αυτό αποκάλυψε στην προχθεσινή τελετή ονοματοδοσίας στις Φέρες, όπου η οδός Ορφέως μετονομάστηκε σε ταγματάρχη Εμμανουήλ Μινωτάκη, ο διοικητής του Δ΄Σώματος Στρατού Γεώργιος Καμπάς.

Όπως είπε δημόσια, θα ακολουθήσει η πιο σύνθετη και εντυπωσιακή στρατιωτική άσκηση των Ενόπλων Δυνάμεων, με συμμετοχή και των ανδρών της Εθνοφυλακής .

Θα χρησιμοποιηθούν πλωτά μέσα και αληθινά πυρά και θα πραγματοποιηθεί στις 7 Οκτωβρίου 2018 στο Δέλτα του΄Εβ

Προφανώς η άσκηση αυτή θα ακολουθήσει την κορυφαία στρατιωτική άσκηση “ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ” που κάθε χρόνο διεξάγεται σε όλη την χώρα ξεκινώντας στα τέλη Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνεται 6 Οκτωβρίου στον Έβρο. Την επόμενη ημέρα λοιπόν, θα γίνει αυτή η σημαντική σίγουρα άσκηση, μια και πρόκειται να διεξαχθεί σε μια… ευαίσθητη περιοχή.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact