ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Απο θαύμα έζησε ο Γιώργος Παπαδάκης. Παραλίγο να πνιγεί μέσα στο σπίτι του

Από θαύμα σώθηκε ο παρουσιαστής και η σύζυγός του όταν το νερό μπήκε στο σπίτι τους και λίγο έλειψαν να πνιγούν.

Ο καταξιωμένος δημοσιογράφος κατά τη διάρκεια της εκπομπής του στον ΑΝΤ1 με αφορμή τις πλημμύρες το τριήμερο θυμήθηκε τι είχε περάσει στο παρελθόν.

«Το έχω ζήσει. Όταν με ξύπνησε ο Μάκης Κουρής και να είναι καλά. Ο Μάκης έμενε στο πάνω σπίτι και στο κάτω εγώ. Όταν με ξύπνησε χτυπώντας δυνατά την πόρτα και κατέβηκα από το κρεβάτι το νερό μου έφτανε μέχρι το γόνατο μέσα στο σπίτι με κλειστές τις πόρτες.

Όταν άνοιξα την πόρτα το νερό έπεσε πάνω μας και ίσα που πρόλαβα να πάρω αγκαλιά τη γυναίκα μου και να τη βγάλω έξω και το σπίτι γέμισε νερό. Μέσα σε δύο λεπτά είχε φτάσει σε ύψος 1.80, το μέτρησα.

Και πάντα τον καλό συνάδελφο, Μάκη Κουρή και τη γυναίκα του θα τους έχω πάντα στο μυαλό μου γιατί μου έσωσαν τη ζωή στην κυριολεξία».

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact