Σημειώνεται ότι από ένα μικρό απόσπασμα του υλικού που είχε δημοσιευτεί εν όψει της συμπλήρωσης 5 χρόνων από τη δολοφονία του αντιφασίστα μουσικού, προέκυπταν σοβαρά ερωτήματα αναφορικά με τη στάση της αστυνομίας το βράδυ της δολοφονίας. 
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, αν και είχαν φτάσει στην περιοχή πέντε λεπτά πριν από το συμβάν, αποφάσισαν να κάνουν τον κύκλο του οικοδομικού τετραγώνου, χωρίς να ενημερώσουν σχετικά το κέντρο επιχειρήσεων της ΔΙΑΣ, ενώ το απέκρυψαν από τις μαρτυρίες τους.
Προσερχόμενη στον χώρο που πραγματοποιείται η παρουσίαση, στον Πειραιά, η Μάγδα Φύσσα δήλωσε ότι ξεκινάει ένας μεγάλος κύκλος παρουσιάσεων του υλικού που αποδεικνύει ότι η αστυνομία ήταν παρούσα στη δολοφονία του Παύλου.
Αναφερόμενη στην πορεία της δίκης σημείωσε ότι «οι δολοφόνοι μπορεί αυτή τη στιγμή να είναι έξω, δε θα είναι όμως για πολύ», ενώ εξέφρασε την απογοήτευση της για τη μικρή κάλυψη των εξελίξεων αναφορικά με τη δικαστική μάχη για καταδίκη της νεοναζιστικής οργάνωσης από τα ΜΜΕ.
Πηγή: topontiki.gr





















