ΕΛΛΑΔΑ

Οι απίστευτες γκάφες που «έδεσαν» τους απαγωγείς της 27χρονης

Παρά το γεγονός ότι κατέστρωναν τα πλάνα της απαγωγής έξι ολόκληρους μήνες, μόνο καλοστημένο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί το σχέδιο των δραστών που απήγαγαν την 27χρονης στην Κυψέλη, οι οποίοι προέβησαν σε ουκ ολίγες γκάφες.

Ο δράστης είχε χρησιμοποιήσει στις επικοινωνίες με την οικογένεια της 27χρονης συσκευή «εταιρικού» τηλεφώνου, που του είχε δοθεί όταν διατηρούσε σιδηρουργείο, το οποίο αργότερα έκλεισε. Οι δύο τελευταίες επικοινωνίες του 48χρονου Χ.Φ., σε μία από τις οποίες έδωσε και την 27χρονη, φαίνεται ότι είχαν γίνει από τη Λούτσα.

Ως κρησφύγετο χρησιμοποίησε το εξοχικό σπίτι της πεθεράς του, ενώ άφησε το γενετικό υλικό του στον φάκελο με το ιδιόχειρο σημείωμα της 27χρονης και στην σακούλα παιχνιδιών που είχε κρεμάσει σε κάδο απορριμμάτων για την εναπόθεση των λύτρων.

Υλικό από πάνω από 100 κάμερες

Για τις εντοπισμό των δραστών οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., αναζήτησαν υλικό από τουλάχιστον 100 κάμερες ασφαλείας καταστημάτων ακόμη και πολίτες που κατέγραφαν τους αθλητές του Κλασσικού Μαραθωνίου. Από το υλικό αυτό εντοπίστηκαν οι δύο μοτοσυκλέτες που χρησιμοποίησαν οι δράστες και ανήκαν στον αδερφό του απαγωγέα.

Η διαδρομή που είχαν ακολουθήσει περιλάμβανε τη Λούτσα, από εκεί την Λ. Σπάτων, Λ. Λαυρίου, Χαλάνδρι, Λ. Κηφισίας και από εκεί Άνω Κυψέλη στη συμβολή των οδών Χίμαιρας και Δαρδανελίων.

Μάλιστα οι δράστες είχαν φτάσει και σε κατάστημα ρούχων όπου ο 48χρονος στις 13:24, στις 3 Νοεμβρίου, αγόρασε ένα παντελόνι-φόρμα για την 27χρονη χωρίς να έχει καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του.

Το γαλακτομπούρεκο για τα «καλορίζικα»

Το θράσος των δραστών ήταν τέτοιο που μπήκαν στη διαδικασία να κεράσουν και γαλακτομπούρεκο την 27χρονη αμέσως μετά την παραλαβή των λύτρων για τα «καλορίζικα»

Συγκεκριμένα, το απόγευμα του Σαββάτου 8 Νοεμβρίου, ο 48χρονος πήγε σε ζαχαροπλαστείο της περιοχής και αγόρασε… γαλακτομπούρεκο για να προσφέρει στην 27χρονη, ως «καλορίζικα», κατάστημα που εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς στη ίδια περιοχή.

Από τα καταστήματα, οι αστυνομικοί, αποτύπωσαν καθαρά το πρόσωπο του απαγωγέα, το οποίο αναγνώρισε η 27χρονη όμηρος, μέσα από τη «διάφανη» κουκούλα που της φορούσαν παροδικά. Με παρόμοιο τρόπο αναγνωρίστηκε και ο 53χρονος Σ.Π, ομογενής από το Καζακστάν.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact