ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Άντε γ@…σου προδότη» φώναζαν στον Τζαμακλή κι εκείνος κάπνιζε το τσιγαράκι του!

Νέο σκληρό βίντεο από τα όσα έγιναν στην Πιερία.

Μετά το πέρας τής παρέλασης της 25ης Μαρτίου (2019) στην Κατερίνη, οι επίσημοι «έστριψαν δια του αρραβώνος» δίχως να κάνουν δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Ο βουλευτής τού Σύριζα Πιερίας Χάρης Τζαμακλής, άρον άρον έτρεξε στο αυτοκίνητο του να φύγει ενώ τον ακολούθησε το οργισμένο πλήθος πετώντας του αντικείμενα και φωνάζοντας συνθήματα κατά τής Συμφωνίας των Πρεσπών, που έγινε ο εφιάλτης τής κυβέρνησης Τσίπρα.

Αστυνομικές δυνάμεις προσπάθησαν να προστατέψουν τον έντρομο βουλευτή αλλά το έκαναν με μεγάλη δυσκολία διότι η οργή τού κόσμου, μικρών και μεγάλων, ήταν ανεξέλεγκτη.

Ο βουλευτής κατάφερε να μπει στο αυτοκίνητο του και διέφυγε ανάμεσα από τον κόσμο που προπηλάκιζαν το αυτοκίνητο.

Στην Κατερίνη δεν γλιτώνετε! Είστε ανεπιθύμητοι από τον Ελληνικό λαό! Δεν ανήκετε εδώ Ελληνόφωνοι προδότες!!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ 🇬🇷🇬🇷🇬🇷

Δημοσιεύτηκε από Πατριωτική Νεολαία Κατερίνης στις Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2019

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact