ΚΟΣΜΟΣ

Βρήκαν ολόκληρο πυρηνικό καταφύγιο στο σπίτι 59χρονου στη Γερμανία

Έκπληκτοι έμειναν οι αστυνομικοί που έκαναν έφοδο στο σπίτι ενός 59χρονου στο Καλχάιμ της Γερμανίας. Οι αξιωματικοί της κρατικής υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών της Βαυαρίας ανακάλυψαν ότι ο 59χρονος είχε κατασκευάσει ένα ολόκληρο πυρηνικό καταφύγιο στο σπίτι του στο οποίο για να καταφέρουν να μπουν μέσα χρειάστηκε να το γκρεμίσουν με περιστρεφόμενες σφύρες και άλλο βαρύ εξοπλισμό.

Μέσα στο καταφύγιο που είχε φτιάξει ο ηλεκτρολόγος βρέθηκαν μεγάλα αποθέματα τροφίμων, ένα μικρό εργοστάσιο για την επεξεργασία του αέρα και του νερού.

Στη συνέχεια όμως ανακάλυψαν κι ένα ολόκληρο οπλοστάσιο που άγνωστο γιατί είχε συγκεντρώσει εκεί ο 59χρονος. Συνολικά, οι αστυνομικοί βρήκαν δύο πλήρως εξοπλισμένα αυτόματα πολυβόλα, 60 περίστροφα, 80 τουφέκια, 20.000 φυσίγγια, περίπου 20 κιλά σκόνη νιτροκυτταρίνης και 20 χιλιόγραμμα ουσιών για την παρασκευή εκρηκτικών.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν προκύπτουν ενδείξεις εξτρεμιστικής δράσης του 59χρονου. Ο εισαγγελέας του Ρέγκενσμπουργκ ωστόσο εξέδωσε ένταλμα σύλληψης εναντίον του ενώ η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact