ΚΟΣΜΟΣ

Πρωθυπουργός Νέας Ζηλανδίας: Αιφνιδιάστηκα από την πρόταση γάμου

Πώς της ζήτησε ο αγαπημένος της να τον παντρευτεί

Δεν έχει ιδέα πότε θα παντρευτεί η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας Τζασίντα Άρντερν που είπε σήμερα ότι αιφνιδιάστηκε όταν ο επί σειρά ετών σύντροφός της έκανε πρόταση στις διακοπές του Πάσχα.

Η Άρντερν έκανε την αποκάλυψη αυτή κατά την πρώτη της εβδομαδιαία ενημέρωση των δημοσιογράφων μετά τον αρραβώνα της με τον Κλαρκ Γκέιφορντ. Η είδηση του αρραβώνα τους έγινε γνωστή την περασμένη εβδομάδα.

«Αιφνιδιάστηκα από την πρόταση» είπε η Άρντερν και σημείωσε ότι το ζευγάρι δεν έχει κάνει επίσημα σχέδια για τον γάμο.

Όπως δήλωσε η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας, η πρόταση της έγινε όταν το ζευγάρι, μαζί με τους σωματοφύλακες της πρωθυπουργού, κάποιους κατοίκους και έναν σκύλο που της έκλεψε τις… σοκολάτες «βρίσκονταν σε ένα όμορφο, μικρό παρατηρητήριο» πάνω στον λόφο Μοκοτάχι στην κοιλάδα Μαχία της περιοχής Χοκ Μπέι στη Νέα Ζηλανδία. «Επομένως, ήταν πολύ ρομαντικά…», αστειεύτηκε.

Ο επερχόμενος γάμος είναι κάτι σπάνιο για εν ενεργεία παγκόσμιους ηγέτες, όπως σπάνιο ήταν και η γέννηση παιδιού για μια εν ενεργεία πρωθυπουργό, κάτι που ερμηνεύεται ως ένδειξη προοδευτισμού για τις γυναίκες αρχηγούς κράτους. Η Άρντερν έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα κοριτσάκι, τον περασμένο χρόνο μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, επικαλούμενο το Reuters.

Συγκεκριμένα, η Άρντερν είναι μόλις η δεύτερη εκλεγμένη ηγέτης (η Μπεναζίρ Μπούτο γέννησε το 1990 ενώ ήταν πρωθυπουργός του Πακιστάν) που γεννάει ενώ βρίσκεται στην εξουσία και αν παντρευτεί ευρισκόμενη στην πρωθυπουργία θα είναι η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός μεγάλης χώρας που θα κάνει κάτι τέτοιο εδώ και αρκετά χρόνια.

Ο σύντροφός της, ένας παρουσιαστής τηλεοπτικής εκπομπής για το ψάρεμα, 41 ετών, ασχολείται με την ανατροφή της μόλις 10 μηνών κόρης τους, της Νέβε Τε Αρόχα, ενώ η 38χρονη Άρντερν με την διακυβέρνηση της χώρας.

Η είδηση του αρραβώνα τους έγινε γνωστή όταν οι δημοσιογράφοι παρατήρησαν πως η Άρντερν φορούσε ένα δαχτυλίδι σε μια δημόσια εκδήλωση την περασμένη Παρασκευή. Όπως διευκρίνισε η ίδια, ήταν το δαχτυλίδι της γιαγιάς του Γκέιφορντ.

«Δεν προσπαθώ να αποκρύψω την είδηση από κανέναν, απλά δεν μου κάνει στον παράμεσο γι’ αυτό και το φόρεσα εδώ» είπε για το δαχτυλίδι που φοράει στον μέσο.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact