ΚΟΣΜΟΣ

Σκάνδαλο στο ρωσικό «The Voice Kids», ακυρώθηκαν τα αποτελέσματα του τελικού

Υπήρξαν υποψίες για νοθεία

Οι υποψίες για νοθεία στην ψηφοφορία του τελικού διαγωνισμού του «The Voice Kids» στη Ρωσία επιβεβαιώθηκαν μετά την εσωτερική έρευνα που πραγματοποίησε το ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο «Πρώτο κανάλι», έπειτα από την αμφιλεγόμενη νίκη της κόρης μιας διάσημης Ρωσίδας τραγουδίστριας της ποπ στον εν λόγω διαγωνισμό τραγουδιού για παιδιά.

Σε ανακοίνωσή του, το «Πρώτο κανάλι» αναφέρει ότι μετά την ανακοίνωση των προκαταρκτικών αποτελεσμάτων της έρευνας που έγινε για την ψηφοφορία που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του τελικού διαγωνισμού όπου αναδείχθηκε νικήτρια η Μικέλα Αμπράμοβα, η κόρη της τραγουδίστριας Alsou, αποφάσισε να ακυρώσει τα αποτελέσματα του τελικού.

Η εταιρεία Group-IB, που ερεύνησε τον τρόπο με τον οποίο έγινε η ψηφοφορία των τηλεθεατών στον τελικό του διαγωνισμού, διαπίστωσε μαζική αυτοματοποιημένη αποστολή μηνυμάτων SMS υπέρ ενός διαγωνιζόμενου. Το «Πρώτο κανάλι», εξηγώντας τους λόγους για την απόφασή του αυτή, υποστηρίζει ότι τα ενδιάμεσα αποτελέσματα του ελέγχου που έγινε επιβεβαίωσαν το γεγονός, ότι δηλαδή ασκήθηκε έξωθεν επιρροή η οποία επηρέασε το αποτέλεσμα. Επισημαίνεται επίσης στην ανακοίνωση ότι η τελική έκθεση της εταιρείας Group-IB θα δημοσιοποιηθεί στα τέλη Μαΐου, όπως και ότι η έρευνα που έγινε δεν είχε ως στόχο να αποδοθούν ευθύνες σε κάποιους.

Η εφημερίδα Kommersant έγραψε σήμερα ότι τα αποτελέσματα του ελέγχου που διενεργήθηκε από την εταιρεία Group-IB για το σόου “The Voice Kids” έδειξαν ότι υπήρξε απάτη με 8.000 ψήφους σε SMS και 30.000 κλήσεις από bots που προέρχονταν από μία περιοχή.

Η Μικέλα Αμπράμοβα, 11 ετών, είχε κερδίσει στον τελικό του διαγωνισμού συγκεντρώνοντας ποσοστό 56,5% των ψήφων. Ωστόσο, πολλοί σχολιαστές έκριναν ότι η ερμηνεία της ήταν κατώτερη των δύο ανταγωνιστών της.

Η μητέρα της είναι η Ρωσίδα τραγουδίστρια Alsou, που είχε κερδίσει τη δεύτερη θέση στον διαγωνισμό της Eurovision το 2000. Η τραγουδίστρια Alsou είναι κόρη πρώην γερουσιαστή και σύζυγος ενός πλούσιου επιχειρηματία.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact