ΚΟΣΜΟΣ

Τέσσερις ναυτικοί αγνοούνται ύστερα από ναυάγιο φορτηγού πλοίου στην Ιαπωνία

Δύο σκάφη συγκρούστηκαν στα ανοιχτά της χώρας

Τέσσερις Ιάπωνες ναυτικοί αγνοούνται ύστερα από το ναυάγιο φορτηγού πλοίο μετά τη σύγκρουσή του κατά τη διάρκεια της νύχτας με άλλο σκάφος στα ανοικτά της Ιαπωνίας, όπως ανακοίνωσε αξιωματικός της ακτοφυλακής, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Τα πλοία Senshomaru και Sumihomaru, και τα δύο υπό σημαία Ιαπωνίας, συγκρούστηκαν σήμερα γύρω στις 02:10 τοπική ώρα (20:10 ώρα Ελλάδας του Σαββάτου) στον Ειρηνικό Ωκεανό στα ανοικτά της επαρχίας Τσίμπα (στην ανατολική Ιαπωνία).

«Το Senshomaru φαίνεται ότι βυθίστηκε στο σημείο της σύγκρουσης. Ένα σκάφος της ακτοφυλακής, το Matsuhima, διέσωσε τον καπετάνιο του Senshomaru, αλλά τέσσερις ναυτικοί –τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματος- αγνοούνται», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο αξιωματικός της ακτοφυλακής.

Τα τέσσερα μέλη του πληρώματος του άλλου σκάφους, του Sumihomaru, είναι ασφαλή και καλά στην υγεία τους. Την ώρα του ατυχήματος, πυκνή ομίχλη κάλυπτε την περιοχή, δήλωσε ο αξιωματικός της ακτοφυλακής.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact