ΚΟΣΜΟΣ

Τουρκία: Τύμπανα πολέμου στην Ανατολική Μεσόγειο «ακούν» οι εθνικιστές της χώρας

«Τα νερά στο Αιγαίο θερμαίνονται επικίνδυνα» εκτίμησε ο γραμματέας του Καλού Κόμματος

Προκλητικό για ακόμη μια φορά εμφανίστηκε εμφανίστηκε το ακροδεξιό Καλό Κόμμα της Τουρκίας, με τον γραμματέα του να προχωρά στην εκτίμηση πως τα τύμπανα του πολέμου έχουν αρχίσει και ηχούν στην Ανατολική Μεσόγειο, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ανταποκρίτρια του sigmalive.

«Τα τύμπανα του πολέμου ηχούν στην Ανατολική Μεσόγειο», δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ενώ για το Αιγαίο εκτίμησε ότι τα νερά θερμαίνονται επικίνδυνα. Επίσης, επέκρινε την κυβέρνηση ότι την ώρα που υπάρχουν τόσα σοβαρά ζητήματα, η χώρα συνεχίζει να ασχολείται με τις εκλογές στην Κωνσταντινούπολη.

Το Καλό Κόμμα της Μεράλ Ακσενέρ είχε υποστηρίξει τον υποψήφιο της αντιπολίτευσης, Εκρέμ Ιμάμογλου, στον δήμο της Κωνσταντινούπολης στις εκλογές της 31ης Μαρτίου και την ίδια στήριξη έχει δηλώσει ότι θα δώσει και στις επαναληπτικές δημοτικές εκλογές στις 23 Ιουνίου.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact