ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προκαλεί ο εκπρόσωπος Ερντογάν: Αν ο Δένδιας συνεχίσει με αυτό το ύφος τα αποτελέσματα δεν θα είναι καλά

Αν ο νέος Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας συνεχίσει με αυτό το ύφος τότε τα αποτελέσματα δεν θα είναι καλά, δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΑΚΡ Ομέρ Τσελίκ υποστηρίζοντας ότι το ύφος των δηλώσεων του Έλληνα ομολόγου του δεν αρμόζει με το ύφος ενός κρατικού αξιωματούχου.

Ο εκπρόσωπος του ΑΚΡ δήλωσε ότι “το ύφος με το οποίο μίλησε ο Έλληνας ΥΠΕΞ απέχει πολύ από το ύφος που αρμόζει σε ένα κρατικό αξιωματούχο”.

“Η φιλία της Τουρκίας είναι πολύτιμη, κανένα δεν βλάπτει η φιλία της Τουρκίας, όλοι επωφελούνται. Αλλά ο Έλληνας ΥΠΕΞ ξεκίνησε με αυτό το ύφος και αυτό είναι πολύ λυπηρό.

Αν συνεχίσει με αυτό το ύφος τα αποτελέσματα δεν θα είναι καλά”, ανέφερε ο Ομέρ Τσελίκ.

Ο εκπρόσωπος του ΑΚΡ είπε ότι στηρίζουν τις δηλώσεις των ‘αρμοδίων’ της ‘τδβκ’ μέχρι τέλους. “Αυτοί που προκαλούν ένταση και προβαίνουν σε παράνομες δραστηριότητες είναι η ελληνική πλευρά και οι Ε/κ.

Στην πραγματικότητα αυτό το ύφος είναι ύφος για το οποίο πρέπει να απολογηθούν”, ανέφερε ο Ομέρ Τσελίκ.

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact