ΚΟΣΜΟΣ

Δύο νεκροί Τούρκοι στρατιώτες σήμερα στη Μάνμπιτζ

Αρχικά είχε γίνει λόγος για έναν θάνατο, ωστόσο ένας δεύτερος υπέκυψε στα τραύματά του

Δύο Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν σήμερα από οβίδες που ερρίφθησαν από τη Μάνμπιτζ, στη βόρεια Συρία, όπου μαίνονται σφοδρές μάχες μεταξύ των τουρκικών δυνάμεων και των Κούρδων μαχητών, έγινε γνωστό από το τουρκικό υπουργείο Άμυνας.

Το τουρκικό υπουργείο Άμυνας είχε, στην αρχή, κάνει λόγο για έναν νεκρό στρατιώτη και οκτώ τραυματίες. Σε ένα δελτίο Τύπου, εξήγησε ότι ο ένας εκ των τραυματιών υπέκυψε στα τραύματά του παρά τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν» για να σωθεί η ζωή του.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ το υπουργείο δεν διευκρίνισε πού ακριβώς βρίσκονταν οι Τούρκοι στρατιωτικοί, όταν επλήγησαν από βλήματα όλμου. Ο τουρκικός στρατός ανταπέδωσε τα πυρά βομβαρδίζοντας θέσεις των κουρδικών δυνάμεων, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου.

Με τον απολογισμό αυτό, αυξάνεται σε έξι ο αριθμός των Τούρκων στρατιωτικών που έχουν σκοτωθεί στη Συρία από την έναρξη της στρατιωτικής επιχείρησης της Άγκυρας εναντίον της κουρδικής πολιτοφυλακής Μονάδες Προστασίας του Λαού.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact