ΚΟΣΜΟΣ

Γυναίκα ταξίδευε με τρένο χωρίς εισιτήριο και όταν μπήκε ελεγκτής του έριξε μητρικό γάλα

Σε εξέλιξη η έρευνα για το περιστατικό από τη γερμανική Αστυνομία

Περιστατικό «επίθεσης» γυναίκας σε ελεγκτή, μέσα σε τρένο, η οποία κατηγορείται πως του έριξε… μητρικό γάλα, εξετάζουν οι αρχές στη Γερμανία.

Όπως μεταδίδει η Deutsche Welle, η 31χρονη ταξίδευε με έναν άνδρα συνοδό στην πόλη Gelsenkirchen, το Σάββατο, όταν ελεγκτής τους ζήτησε το εισιτήριό τους και εφόσον δεν είχαν τους είπε να κατέβουν στην επόμενη στάση.

«Στη διάρκεια του ελέγχου, η γυναίκα έβγαλε το στήθος της και εκτόξευσε στον ελεγκτή μητρικό γάλα» αναφέρει η αστυνομία σε ανακοίνωσή της.

Πάνω στην αναταραχή, ο άνδρας με τον οποίο συνταξίδευε πρόλαβε να εξαφανιστεί.

Κλήθηκαν ενισχύσεις και η γυναίκα δεν ήθελε να δώσει τα στοιχεία της, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να την ακινητοποιήσουν στο έδαφος.

Η 31χρονη μεταφέρθηκε σε αστυνομικό τμήμα και λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερη. Η Αστυνομία ξεκίνησε ωστόσο έρευνα για το περιστατικό, έπειτα από καταγγελία για μετακίνηση χωρίς εισιτήριο και πρόκληση σωματικής βλάβης.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact