ΚΟΣΜΟΣ

Πλησιάζει στην Ελλάδα ο κοροναϊός! Έφτασε στην Τουρκία

Σε κατάσταση αμέσου επιφυλακής βρίσκονται οι αρχές στην Τουρκία, μετά την εμφάνιση κρουσμάτων του επικίνδυνου κοροναϊού ο οποίος ξεκίνησε την επέλασή του από την κινεζική πόλη Γουχάν.

Συγκεκριμένα, δύο Κινέζοι υπήκοοι, οι οποίοι εργάζονται σε εγκαταστάσεις φυσικού αερίου στην περιοχή Σουλτάχανε της επαρχίας Ακσαράι, που βρίσκεται στην Κεντρική Τουρκία, αισθάνθηκαν ζάλη και ναυτία, ενώ είχαν τάση για έμετο.

Όπως γίνεται γνωστά από τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, αποφασίστηκε συνολικά εννέα εργαζόμενοι με χώρα καταγωγής την Κίνα -μεταξύ των οποίων και οι δύο που νόσησαν- να μεταβούν σε νοσοκομείο της περιοχής για λόγους δημόσιας υγείας.

Οι διατροφικές συνήθειες των Κινέζων απειλούν την ανθρωπότητα – Δεν είναι η πρώτη φορά

Κοροναϊός: Κινέζες μας δείχνουν πώς τρώνε τη νυχτερίδα

Οι Κινέζοι πολίτες νοσηλεύονται σε ειδικό δωμάτιο, ενώ στο προσωπικό του νοσοκομείο δόθηκαν ειδικές αντιλοιμωξιογόνες μάσκες. Η δε τουρκική διεύθυνση υγείας ανακοίνωσε ότι πραγματοποιήθηκαν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις και αναλύσεις.

Αν μη τι άλλο, ο ιός, που έχει πάρει διαστάσεις πανδημίας απειλώντας τη ζωή χιλιάδων, βρίσκεται πιο κοντά στην Ελλάδα.

Δείτε πού βρίσκεται η επαρχία Ακσαράι στον χάρτη:

Αποκάλυψη: Με τους πιο θανατηφόρους ιούς στον κόσμο «έπαιζαν» στο εργαστήριο της πόλης Ουχάν!

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact