ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτη κτηνωδία: Υιοθέτησαν σκυλάκι, το σκότωσαν και το έφαγαν

«Κανείς δεν θα με βάλει φυλακή για ένα σκυλί» λέει η γυναίκα

Μια απίστευτη ιστορία κτηνωδίας έρχεται από τη Ρωσία και αφορά ένα ζευγάρι που υιοθέτησε ένα σκυλάκι από ένα καταφύγιο ζώων και όταν πήγαν σπίτι το σκότωσαν και το μαγείρεψαν!

Το ζευγάρι έπεισε το προσωπικό στο καταφύγιο ότι είχαν ερωτευτεί την Νίκα -που έτρεξε πάνω τους όταν τους είδε- και ήθελαν να ζήσουν μαζί της στο σπίτι τους στο νησί Sakhalin, ανατολικά της Ρωσίας.

Η φρικτή τύχη όμως που είχε έγινε γνωστή όταν οι υπάλληλοι του καταφυγίου πήγαν από το σπίτι τους για να δουν πώς ήταν ο σκύλος. Η εθελόντρια Ekaterina Valyus είπε ότι μόλις μπήκε στο σπίτι της μύρισε ψητό κρέας. Μετά είδε τρίχες από τον σκύλο στη βεράντα. «Ο υπόλοιπος ήταν στον φούρνο» είπε.

Αρχικά η γυναίκα αρνήθηκε ότι σκότωσε και μαγείρεψε τον σκύλο, όμως στη συνέχει παραδέχτηκε την πράξη της στην Αστυνομί

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης το σκυλί δέχτηκε φονικό χτύπημα με έναν σιδερένιο λοστό. Τώρα οι υπεύθυνοι του καταφυγίου ζητούν να φυλακιστεί το ζευγάρι για την αποτρόπαιη πράξη. «Κανείς δεν θα με βάλει φυλακή για ένα σκυλί» είπε η γυναίκα σύμφωνα με την διευθύντρια Irina Savitskaya.

(φωτογραφία αρχείου)

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact