ΚΟΣΜΟΣ

Πλήρωσε 2.400 ευρώ για ένα φιλί live στην τηλεόραση

Φίλησε ρεπόρτερ on air και καταδικάστηκε για σεξουαλική παρενόχληση

Ακριβά πλήρωσε την ανάρμοστη εκδήλωση του «θαυμασμού» του ένας άνδρας που έδωσε φιλί σε ανύποπτη δημοσιογράφο την ώρα που εκείνη μετέδιδε ρεπορτάζ για το τηλεοπτικό κανάλι Radio Television Canarias.

Όπως αναφέρει το spainsnews.com, ο άνδρας κρίθηκε ένοχος για σεξουαλική επίθεση και το δικαστήριο του επέβαλε πρόστιμο ύψους 2.400 ευρώ.

Το περιστατικό σημιεώθηκε ενώ η Ρακέλ Γκιλάν μετέδιδε τις τελευταίες πληροφορίες για την αφρικανική σκόνη που είχε καλύψει τις προηγούμενες ημέρες τα Κανάρια Νησιά.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο άνδρας εμφανίζεται ξαφνικά στο κάδρο και της δίνει ένα φιλί στο μάγουλο.

Αυτό που τον πρόδωσε τον δράστη ήταν το γεγονός ότι όταν το έβαλε στα πόδια, του έπεσε το πορτοφόλι.

Η δημοσιογράφος, μάλιστα, αρνήθηκε να του το δώσει παρά το γεγονός ότι εκείνος της επιτέθηκε και της τράβηξε τα μαλλιά για να την υποχρεώσει να το κάνει.

Τελικά αστυνομικοί τον συνέλαβαν το πρωί της Δευτέρας καθώς η δημοσιογράφος είχε υποβάλει μήνυση σε βάρος του.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact