ΚΟΣΜΟΣ

Εκτός κούρσας για το χρίσμα των Δημοκρατικών έθεσε εαυτόν ο Μπλούμπεργκ

Ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης ανέφερε ότι θα στηρίξει τον Μπάιντεν

Ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος Μάικλ Μπλούμπεργκ ανακοίνωσε, την επομένη της απογοητευτικής για τον ίδιο «Σούπερ Τρίτης», ότι αποσύρεται από τη διεκδίκηση του χρίσματος των Δημοκρατικών και ότι θα στηρίξει τον πρώην αντιπρόεδρο Τζο Μπάιντεν.

«Πριν από τρεις μήνες, έθεσα υποψηφιότητα για τις προεδρικές για να νικήσουμε τον Ντόναλντ Τραμπ. Σήμερα, αποσύρομαι από την κούρσα για τον ίδιο λόγο: για να νικήσουμε τον Ντόναλντ Τραμπ, επειδή κατέστη σαφές ότι αν συνέχιζα να ήταν πιο δύσκολο να φτάσουμε» στον στόχο αυτό, ανέφερε σε ανακοίνωση που εξέδωσε.

Ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης ανέφερε ότι θα στηρίξει τον Μπάιντεν, ο οποίος εκπροσωπεί τη μετριοπαθή πτέρυγα του Δημοκρατικού Κόμματος, θεωρώντας ότι είναι «ο καλύτερος» υποψήφιος για να νικήσει τον Ρεπουμπλικανό Τραμπ στις εκλογές του προσεχούς Νοεμβρίου.

Μέσα σε διάστημα λίγων μηνών ο Μπλούμπεργκ δαπάνησε σχεδόν μισό δισεκατομμύριο δολάρια, από την προσωπική του περιουσία, για να προωθήσει την υποψηφιότητά του, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact