ΕΛΛΑΔΑ

Διπλό φονικό στη Γλυφάδα: Αυτός είναι ο αστυνομικός που εκτέλεσε την σύζυγό του και την φίλη της

Το διπλό έγκλημα στην Κηφισιά με δράστη υπαρχιφύλακα που υπηρετεί στην Τροχαία Νέας Ιωνίας και θύματα την πρώην σύζυγό του και μια φίλη της, τις οποίες εκτέλεσε εν ψυχρώ το απόγευμα της Τετάρτης έξω από σούπερ μάρκετ έχει προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο.

Αυτό που δυσκολεύεται να «χωνέψει» η κοινωνία δεν είναι τόσο το έγκλημα πάθους, αλλά και το γεγονός ότι την «πλήρωσε» και άσχετο με την υπόθεση άτομο.

Ο συζυγοκτόνος αστυνομικός Γιώργος Λιανός γνώριζε το πρόγραμμα εργασίας της πρώην γυναίκας του στο σουπερ μαρκετ όπως και το αυτοκίνητο της φίλης της και έτσι περίμενε την κατάλληλη στιγμή προκειμένου να χτυπήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δολοφόνος των δύο γυναικών, ήταν γνώριμος στους συναδέλφους της πρώην συζύγου του καθώς κάθε τόσο πήγαινε στην εργασία της και της δημιουργούσε προβλήματα μιας και η άτυχη Πολυξένη τον είχε διώξει από κοντά της.

Ο αστυνομικός, ο οποίος είχε αποκτήσει δύο παιδιά, ηλικίας 5 και 8 ετών με την πρώην σύζυγό του, είδε τις δύο γυναίκες να βγαίνουν απο το κτηριο και να πηγαίνουν στο αυτοκίνητο της φίλης της πήρε το όπλο του και πυροβόλησε προς το μέρος τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι άντρες του εγκληματολογικού περισυνέλεξαν τουλάχιστον δέκα κάλυκες από σημείο του άγριου φονικού.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η άτυχη Πολυξένη είχε χωρίσει τον υπαρχιφύλακα πριν από μερικά χρόνια αφού πληροφορήθηκε ότι την απατούσε.

Ο αστυνομικός, λένε οι ίδιες πληροφορίες, της είχε ζητήσει συγγνώμη, όμως εκείνη δεν μπορούσε να το ξεπεράσει παίρνοντας την δύσκολη απόφαση του διαζυγίου. Εκείνος όμως, προσπαθούσε απεγνωσμένα να της αλλάξει γνώμη ενώ ορισμένες φορές γινόταν επιθετικός απέναντι της.

Η άτυχη πρώην σύζυγος αστυνομικού

Η άτυχη φίλη της που έπεσε νεκρή από τα πυρά του αστυνομικού

Συγκλονισμένοι είναι οι συγγενείς και οι συνεργάτες των δύο θυμάτων αφού δεν μπορούν να πιστέψουν πως από την μια στιγμή στην άλλη δεν θα τις ξαναδούν.

Ήδη το Facebook έχει κατακλυστεί από μηνυματα αγάπης για τις δύο γυναίκες, τα οποία λυγίζουν και τις πιο σκληρές καρδιές.

«Καλό ταξίδι κοριτσαρες μου Σας αγαπάμε και δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ. καλό παράδεισο να έχετε δεν θα ξεχασω ποτε τις ωρες που δουλευαμε μαζι και με τις δυο σας ξεχωριστά τις ωραιες στιγμες μας στο μαγαζακι μας παρεα με το καφεδαακι μας!!!Κουράγιο στις οικογένειες κ στα παιδάκια σας που μείναν πίσω… Δεν θα σας ξεχάσω ποτέ…..» έγραψε η Μαρία

Η Αριστέα συνάδελφος των κοριτσιών ανέφερε «καλό ταξίδι κορίτσια… Θα μας λείψετε… Κρίμα κ άδικο καλό παράδεισο» ενώ η Ρένα τις αποχαιρέτησε με το εξής συγκινητικό μηνυμα «Πριν λίγες ώρες ειμαστε μαζί και τώρα……..ένα κενό ένα τίποτα…..Καλό ταξίδι αγαπημένες μας …»

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact