ΚΟΣΜΟΣ

Κορονοϊός: Κρατούμενοι στο Εκουαδόρ φτιάχνουν φέρετρα

Ο Ισημερινός έχει καταγράψει 4.965 κρούσματα και 272 θανάτους

Φέρετρα για τα θύματα του κορονοϊού άρχισαν να κατασκευάζουν 100 κρατούμενοι σε έξι φυλακές του Ισημερινού όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές των σωφρονιστικών ιδρυμάτων της χώρας.

Τα φέρετρα προορίζονται κυρίως για την περιοχή Γουάγιας και την πρωτεύουσά της Γουαγιακίλ, που έχουν πληγεί σοβαρά από την επιδημία της Covid-19 στη χώρα.

Κατασκευάζονται από ξύλο που προέρχεται από παράνομη υλοτομία και έχει κατασχεθεί από το υπουργείο Περιβάλλοντος, από το οποίο αναμένεται να προέλθουν περίπου 734 κμ ξυλείας.

Περίπου 30 φέρετρα έχουν ήδη κατασκευαστεί στην φυλακή Αμπάτο στις Άνδεις για να σταλούν στην επαρχία Γουάγιας, όπου έχει καταγραφεί το 68% των κρουσμάτων και περισσότεροι από τους μισούς θανάτους από τον νέο κορονοϊό στη χώρα.

Ο Ισημερινός έχει καταγράψει 4.965 κρούσματα της Covid-19 και 272 θανάτους από τότε που άρχισε η επιδημία.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact