ΑΘΛΗΤΙΚΑ

“Καθάρισε” και την ΑΕΚ με γκολάρες από Ελ Αραμπί, Καμαρά

Το 45ο πρωτάθλημα της ιστορίας του με έναν μικρό… αστερίσκο, πανηγυρίζει από σήμερα ο Ολυμπιακός! Οι Ερυθρόλευκοι πήραν τη νίκη με 2-1 στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ και ανέβασαν την διαφορά τους από τον δεύτερο ΠΑΟΚ στο +19, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τον τίτλο, έξι αγωνιστικές πριν το τέλος των πλέι οφ.

Φυσικά, εκκρεμεί ακόμα η απόφαση του CAS για την υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας του ΠΑΟΚ για την αφαίρεση των 7 βαθμών, με την εκδίκαση του CAS να αναμένεται να διεξαχθεί στις 7 Ιουλίου. Πάντως, ακόμα και να αλλάξει κάτι με την βαθμολογία, οι Πειραιώτες θα βρίσκονται ούτως ή άλλως μια ανάσα από το πρωτάθλημα.

Όσο για το ματς στο ΟΑΚΑ, ο Ολυμπιακός ήταν πολύ ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο, καταφέρνοντας να πάρει προβάδισμα δύο γκολ, με μια γκολάρα του Ελ Αραμπί στο 38′ και μία του Καμαρά στο 45′. Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη στο δεύτερο, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 2-1 με τον Αραούχο στο 66′.

Πώς παρατάχθηκαν

Με αρκετές αναγκαστικές αλλαγές παρατάχθηκε η ΑΕΚ στο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, αφού απουσίαζαν λόγω τιμωρίας οι Σιμόες, Ολιβέιρα και Μάνταλος και λόγω τραυματισμών οι Μπάρκας, Λόπες και Μπακάκης.

Έτσι, λοιπόν, κάτω από τα δοκάρια έκατσε ο Τσιντώτας, οι Τσιγκρίνσκι και Σβάρνας ήταν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, στο δεξί άκρο ο Παουλίνιο και στο αριστερό ο Χουλτ. Αμυντικά χαφ ήταν οι Κρίστιτσιτς και Σιμάνσκι, μπροστά σε τριάδα οι Αλμπάνης-Λιβάγια-Βέρντε και στην κορυφή της επίθεσης πήρε θέση ο Αραούχο.

Από πλευράς Ολυμπιακού, κάτω από τα δοκάρια βρισκόταν ο Σα και στην άμυνα ήταν οι Τσιμίκας, Μπα, Σεμέδο και Ελαμπντελαουί. Στο σύστημα 4-3-3 στα χαφ ξεκίνησαν μαζί πάλι οι Γκιλιέρμε – Μπουχαλάκης και Μασούρας, στα άκρα ήταν οι Φορτούνης – Μασούρας και στην κορυφή ο Ελ Αραμπί.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας, Παουλίνιο, Σβάρνας (89′ Χριστόπουλος), Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Κρίστισιτς, Σιμάνσκι, Αλμπάνης (31′ Οικονόμου), Βέρντε (83′ Μαχαίρας), Λιβάγια, Αραούχο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ομάρ, Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Καμαρά (90’+2′ Λοβέρα), Φορτούνης (71′ Ραντζέλοβιτς), Μασούρας (77′ Καφού), Αραμπί (77′ Χασάν).

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact