ΚΟΣΜΟΣ

Χάος σε κλαμπ με 13 νεκρούς λόγω κορονοϊού

Τραγωδία σε κλαμπ στο Περού, ελέω κορονοϊού, καθώς μετά από εισβολή της αστυνομίας τουλάχιστον 13 άνθρωποι ποδοπατήθηκαν και σκοτώθηκαν!
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Mirror, η αστυνομία έκανε έφοδο σto κλαμπ στη Λίμα, πρωτεύουσα του Περού, καθώς είχε πληροφορίες ότι παραβιάζονταν τα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού.

Τότε οι θαμώνες πανικοβλήθηκαν και προσπαθώντας να διαφύγουν της σύλληψης, τουλάχιστον 13 εξ αυτών ποδοπατήθηκαν ή πέθαναν από ασφυξία.

Επιπλέον ακόμη έξι ακόμη άτομα τραυματίστηκαν, συμπεριλαμβανομένων τριών αστυνομικών.

Οσον αφορά την απόδοση ευθυνών οι Αρχές κατηγόρησαν τον «αδίστακτο επιχειρηματία» για «εγκληματική ανευθυνότητα», όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν σε σχετική ανακοίνωση.
«Σε αυτές τις περιπτώσεις δημιουργείται χάος και όλοι τα βάζουν με όλους», δήλωσε ο Ορλάντο Βελάσκο της Εθνικής Αστυνομίας στον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό RPP.

Το υπουργείο Εσωτερικών ανέφερε σε ανακοίνωσή τους ότι οι θαμώνες του κλαμπ προσπάθησαν να περάσουν από τη μοναδική πόρτα που υπήρχε και παγιδεύτηκαν μεταξύ της πόρτας και μιας σκάλας που οδηγούσε στο δρόμο.

Τέλος να αναφέρουμε η αστυνομία προχώρησε σε 23 συλλήψεις.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact