ΚΟΣΜΟΣ

Το πρωτοσέλιδο της «δημοκρατίας» που έκανε έξαλλο τον Ερντογάν

Δείτε ενδεικτικά τι γράφουν οι τούρκοι αναφορικά με το πρωτοσέλιδο της Δημοκρατίας, που επιτέλους απάντησε στον τύραννο

Βαριά προσβολή στον Πρόεδρο Ερντογάν από τον ελληνικό τύπο : “Α σ…τίρ κύριε Ερντογάν”

Η εφημερίδα “Δημοκρατία” που εκδίδεται στην Ελλάδα με το σημερινό της τίτλο έχει προσβάλει τον πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Η ελληνική εφημερίδα δέχτηκε βροχή από προσβολές από τους Τούρκους.

Η ένταση ανατολικής Μεσογείου μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας συνεχίζεται. Την ώρα που η Ελλάδα έχοντας πίσω της την ΕΕ, κάνει ότι μπορεί για να εμποδίσει την Τουρκία, η Τουρκία υπό την ηγεσία του ΠτΔ Ρετζέπ ταγίπ Ερντογάν ξεκαθαρίζει πως θα προστατέψει τα δικαιώματα και τα συμφέροντα της στην Ανατολική Μεσόγειο. Η Ελλάδα μην μπορώντας να κάνει κάτι ενάντια στην ξεκάθαρη στάση του ΠτΔ Ερντογάν, του επιτίθεται με τίτλους εφημερίδας. Ένα τέτοιο παράδειγμα υπήρξε σήμερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

Τσαβούσογλου: Ζητά εξηγήσεις για το άρθρο της εφημερίδας «Δημοκρατία»

Βρισιά προς τον Ερντογάν

Η εφημερίδα Δημοκρατία που εκδίδεται στην Ελλάδα, βγήκε σήμερα με έναν θρασύ υπερτιτλο για τον ΠτΔ Ερντογάν. Η εφημερίδα πρωτοσέλιδα, προσέβαλε με πολύ άσχημο και βαρύ τρόπο τον Πρόεδρο Ερντογάν. Πάνω από τον τίτλο της εφημερίδας που βρίζει βαριά, υπάρχει η φράση “Τι θα έπρεπε να απαντήσει Ελλάδας τις εξωφρενικές απαιτήσεις του σουλτάνου;”.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact