ΚΟΣΜΟΣ

Σφαγή στο Κεμπέκ: Εικοσιδυάχρονος μαχαίρωσε 7 άτομα

Άλλο ένα αιματηρό περιστατικό που παραπέμπει σε τρομοκρατία διαδραματίστηκε σε αυτοδιοικητικό κτίριο του Κεμπέκ στον Καναδά.

Ο δράστης συνελήφθη πριν από λίγα λεπτά και περιγράφεται ως εικοσιδυάχρονος ο οποίος ήταν ντυμένος με μεσαιωνικά ρούχα και κρατούσε μεγάλο μαχαίρι, μιλούν για ξίφος, με το οποίο σκότωσε δύο άτομα και τραυμάτισε σοβαρά αλλά πέντε.

Οι αρχές δεν δίνουν την παραμικρή λεπτομέρεια για την ταυτότητα ή τα κίνητρα του δράστη. Όπως δεν δίνουν λεπτομέρειες για την ταυτότητα και την κατάσταση της υγείας των θυμάτων. Πολύ πάντως φοβούνται ότι έχουμε άλλη μία τρομοκρατική επίθεση, στα πρότυπα της Γαλλίας.

Που δεν είναι κάτι καινούργιο για τον Καναδά. Πριν από λίγο καιρό ισλαμιστής είχε δολοφονήσει άτομα ελληνικής καταγωγής, αλλά η ενέργεια αυτή δεν είχε χαρακτηριστεί τρομοκρατική. Θα σας ενημερώσουμε για οτιδήποτε νεότερο.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact