ΕΛΛΑΔΑ

Επιχείρηση «όλοι στο σπίτι»: Το νέο σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ για την τήρηση των περιοριστικών μέτρων

Τα νέα αυστηρά μέτρα που ανακοινώθηκαν χθες από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα, ισχύουν ήδη από τις 06:00 το πρωί και θα έχουν διάρκεια μίας εβδομάδας, δηλαδή μέχρι το πρωί της 11ης Ιανουαρίου.

Ξεκινά το νέο επιχειρησιακό σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. με πολλά μπλόκα στις «κόκκινες» περιοχές. Από τα περίπου 35 μπλόκα στην Αττική πάνω από 20 θα στηθούν στις επιβαρυμένες περιοχές – Δυτική Αττική και κέντρο της Αθήνας- όπου υπάρχει αυξημένο ιικό φορτίο.

Αυτή τη στιγμή, πέντε είναι οι περιοχές που παρουσιάζουν αύξηση κρουσμάτων. Πρόκειται για τον Ασπρόπυργο (που βρίσκεται σε καθεστώς lockdown ήδη εδώ και τουλάχιστον 2 εβδομάδες), το Ίλιον, το Περιστέρι, το Κερατσίνι και το Μενίδι.

Aπό τα 34 συνολικά αστυνομικά μπλόκα που βρίσκονται καθημερινά στην Αττική, 20 θα έχουν, όπως φαίνεται, μια στόχευση στις συγκεκριμένες επιβαρυμένες περριοχές.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact