ΚΟΣΜΟΣ

Ισχυρό χτύπημα από Ρωσικά drones κατά Τουρκικών οχημάτων στη Συρία

Καίριο χτύπημα από ρωσικά drones κατά τουρκικών στοχων στη βόρεια Συρία.

Όπως αναφέρουν Ρωσικά μέσα ενημέρωσης, αυτοκινητοπομπή βυτιοφόρων των τζιχαντιστών προσκείμενων των Τούρκων χτυπήθηκε από σμήνος drone.

H al Masdar News του Λιβάνου, διέψευσε ότι η καταστροφή των βυτιοφόρων έγινε από ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη.

Ωστόσο, το ρωσικό Avia.pro επικαλούμενο τα μέσα ενημέρωσης του Λιβάνου ανέφερε ότι φιλοτουρκικές ομάδες τζιχαντιστών στην περιοχή Ταρχίν, όχι μακριά από το Χαλέπι, φόρτωσαν παράνομα σε βυτιοφόρα πετρέλαιο με προορισμό την Τουρκία.

Το δημοσίευμα επισημαίνει ότι στο κομβόι των βυτιοφόρων στάλθηκαν αρκετά ρωσικά μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα «Orion» τα οποία χτύπησαν την αυτοκινητοπομπή.

Καταστράφηκαν με τεράστιες εκρήξεις αρκετά βυτιοφόρα που μετέφεραν «μαύρο χρυσό» από τη Συρία στην Τουρκία, όπως σημειώνεται.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact