ΕΛΛΑΔΑ

Γεμάτη θυμό και πολλά γιατί η μητέρα της Καρολάιν

Αποκαλυπτική για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι δύο οικογένειες, της Καρολάιν και του Μπάμπη, ήταν η κ. Χαρίκλεια Θεοδώρου από την Αλόννησο, η οποία είναι πολύ κοντά με τη μητέρα του θύματος Σουζάνα.

«Η Σουζάνα είναι πάρα πολύ θυμωμένη. Είναι γεμάτη θυμό και πολλά γιατί. Δεν μπορεί να το διαχειριστεί, είναι σαν να είναι μέσα σε έναν εφιάλτη.

Πάνω στον Μπάμπη είχε εναποθέσει όλες τις ελπίδες της, τον έβλεπε σαν συνέχεια της κόρης της.

Δεν είχε ιδέα, δεν της είχαν μπει ποτέ υποψίες για τον Μπάμπη. Άλλωστε ήταν τόσο ευτυχισμένη για τα παιδιά, όλο έλεγε μη μας τύχει κανένα κακό τόσο ευτυχισμένα που είναι!»

Όπως εξήγησε η κ. Θεοδώρου μιλώντας στον ΣΚΑΪ η κ. Σουζάνα είχε τεράστια αδυναμία στην Καρολάιν:

«Προφανώς γι’ αυτό η Καρολάιν δεν ήθελε να τη στενοχωρήσει τη μαμά της, ήταν τόσο υπερήφανη για τον γάμο τους, για τον γαμπρό της, για τα ταξίδια που έκανε το παιδί της. Νομίζω πως η Καρολάιν δεν ήθελε να της χαλάσει την εικόνα».

Η οικογενειακή φίλη ερωτήθηκε στη συνέχεια τι άνθρωπος είναι ο Μπάμπης: «Σε σας έχει φανεί ψυχρός, αλλά έτσι ήταν και σαν άνθρωπος.

Ήταν πάντα χαμογελαστός , δεν θύμωνε, δεν εκδήλωνε έντονα συναισθήματα, ούτε χαρά, ούτε λύπη, δεν έβριζε. Ήταν τόσο ερωτευμένος, ερχόταν στο νησί για μια ώρα για να της φέρει ανθοδέσμη».
«Μην κάνεις κίνηση, άσε το κινητό»

Όταν οι αστυνομικοί εμφανίστηκαν στο τρισάγιο για να πάρουν μαζί τους τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, η κ. Θεοδώρου ήταν ακριβώς μπροστά: «Όταν πλησίασε ο πρώτος αστυνομικός, κάτι με παραξένεψε. Τον έπιασε από τον λαιμό κι εκείνος έκανε πίσω, προσπαθούσε να του πιάσει το χέρι και ο Μπάμπης το τράβαγε, πήγε να βγάλει το κινητό του αλλά ο αστυνομικός του είπε να το αφήσει γιατί έχει γίνει κάτι σοβαρό.

Μην κάνεις κίνηση, άσε το κινητό, του είπε ο αστυνομικός και ο Μπάμπης απάντησε ότι θέλει να πάει στο τρισάγιο. Οχι αυτό είναι πιο σημαντικό, του απάντησε ο αστυνομικός. Τότε ο δεύτερος αστυνομικός του είπε ότι συνελήφθη κάποιος και έπρεπε να τον αναγνωρίσει. Και τότε πήγαν να του πιάσουν τα χέρια σαν να τον συλλαμβάνουν. Ωχ ωχ παίρνουν το παιδί, παίρνουν τον Μπάμπη, λέω εγώ».

Ερωτηθείσα για την οικογένεια του πιλότου αποκάλυψε: «Ο αδερφός του είναι σε σοκ, δεν μπορεί να το πιστέψει, είναι ακόμα εδώ στην Αλόννησο. Αν ξέρατε τους γονείς Είναι άγιοι, μορφωμένοι, δεν ξέρω πώς θα το διαχειριστούν. Όλα για τα παιδιά τους για τον Μπάμπη και τον Φώτη».

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact