ΕΛΛΑΔΑ

Μαρέβα Μητσοτάκη: Ουδεμία σχέση έχω με την E-food

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη απάντησε άμεσα στους ισχυρισμούς για συμμετοχή της στην ιδιοκτησία της Efood, η οποία ήλθε στην επικαιρότητα με αρνητικό τρόπο μετά την δημοσιοποίηση μηνυμάτων της εταιρείας προς τους διανομείς, με τα οποία η Efood ξεκαθάριζε την αλλαγή των συμβάσεων των εργαζομένων, υπό την απειλή της λύσης της συνεργασίας τους.

Η σύζυγος του πρωθυπουργού με ανάρτησή της κάνει λόγο για «εβδομαδιαία καμπάνια συκοφάντησής» της, την οποία -όπως αναφέρει- έχει αναλάβει εργολαβικά από τον ΣΥΡΙΖΑ «ο γνωστός κ. Βαξεβάνης».

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν είχε ή έχει σχέση με τη συγκεκριμένη εταιρεία και μάλιστα προαναγγέλλει προσφυγή στην Δικαιοσύνη.

Πάντως, η Efood έστειλε νέο μήνυμα αργά το βράδυ της Παρασκευής στους διανομείς μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact