ΚΟΣΜΟΣ

Η Ουκρανία υποστηρίζει ότι κατέρριψε ρωσικά αεροσκάφη

Ο στρατός της Ουκρανίας ανακοίνωσε ότι κατέρριψε στο ανατολικό τμήμα της χώρας πέντε αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο του στρατού της Ρωσίας, που συμμετείχαν στη στρατιωτική επιχείρηση εναντίον του Κιέβου.

«Πέντε αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο καταρρίφθηκαν», επεσήμανε σε ανακοίνωσή του ο επικεφαλής των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας.
Ρωσικό υπουργείο Άμυνας: Τα μέσα αεράμυνας της Ουκρανίας έχουν καταστραφεί

Λίγο νωρίτερα, το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Ria Novosti μετάδιδε πως το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι τα μέσα αεράμυνας του ουκρανικού στρατού έχουν καταστραφεί και η υποδομή των αεροπορικών βάσεων της Ουκρανίας έχει τεθεί εκτός λειτουργίας.

Οι συνοριοφύλακες της Ουκρανίας «δεν προβάλλουν καμία αντίσταση», πρόσθεσε.

Το υπουργείο τόνισε επίσης ότι δεν εξαπολύθηκαν πλήγματα εναντίον ουκρανικών πόλεων και ότι δεν απειλήθηκαν άμαχοι.

Επιπλέον, το Υπουργείο Άμυνας διέψευσε τις αναφορές ξένων μέσων ενημέρωσης σχετικά με το ρωσικό αεροσκάφος που καταρρίφθηκε.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact