ΚΟΣΜΟΣ

X-Factor εναντίον Iron Maiden για την… πρώτη θέση (Βίντεο)

Όσο πλησιάζουμε στις γιορτές κορυφώνεται το ενδιαφέρον στη Βρετανία για το καλύτερο τραγούδι των φετινών γιορτών.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, εκατομμύρια Βρετανοί έχουν στρέψει το βλέμμα τους στην «μάχη» που χαρακτηρίζεται “ξεχωριστή” που συνοψίζεται, σύμφωνα με την εφημερίδα Telegraph, στη φράση «X-Factor εναντίον Iron Maiden».

Σύμφωνα με τις εταιρείες στοιχημάτων, οι οποίες προσδοκούν πολλά και φέτος, το μεγάλο φαβορί είναι η νικήτρια του βρετανικού X-Factor, Fleur East (πιθανότητες 7/2) και ακολουθούν οι Band Aid 30 με το ’Do They Know It’s Christmas?’ (πιθανότητες 9/2) και οι Iron Maiden με το «The Number of the Beast».

Ωστόσο, ξεχωρίζει η περίπτωση της Ariana Grande με το ’Santa Tell Me’ η οποία φαντάζει ως αουτσάιντερ αλλά, σύμφωνα με δημοσιεύματα έχει τη δυνατότητα να εκπλήξει ευχάριστα.

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact