ΚΟΣΜΟΣ

Τώρα ο Σολτς θυμήθηκε ότι πρέπει να μιλήσει με τον Πούτιν

Έστειλε μήνυμα στο Κρεμλίνο να βρει συμφωνία με την Ουκρανία

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Γερμανός Καγκελάριος Ολαφ Σολτς παραδέχτηκε ότι είναι αναγκαία η διατήρηση της επικοινωνίας με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν.

Οι δηλώσεις Σολτς στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων έγιναν αμέσως μετά την επιστροφή του από το Κίεβο, όπου μετέβη μαζί με τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν, τον Ιταλό πρωθυπουργό Μάριο Ντράγκι και τον Ρουμάνο πρόεδρο Κλάους Γιοχάνις.

Ο Γερμανός καγκελάριος τόνισε ότι είναι σημαντικό να γίνει κατανοητό ότι η Ρωσία δεν υπαγορεύει τους όρους ειρήνης με την Ουκρανία. Αναφερόμενος στον Πούτιν σχολίασε ότι κάνει λάθος «αν πραγματικά πιστεύει ότι θα ληστέψει κάποια τμήματα γης και μετά θα ελπίζει ότι οι καιροί θα αλλάξουν και όλα θα επιστρέψουν στην κανονικότητα».

Έστειλε και μήνυμα προς το Κρεμλίνο, δηλώνοντας: «Πρέπει να αποσύρετε τα στρατεύματά σας και πρέπει να βρείτε μια συμφωνία με την Ουκρανία, η οποία είναι αποδεκτή και ορθή για τον λαό της Ουκρανίας».

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact