ΚΟΣΜΟΣ

Στη Γάζα “είναι κόλαση, κόλαση, κόλαση”

Ενώ το Ισραήλ έχει ξεκινήσει τη δεύτερη φάση του πολέμου του κατά της Χαμάς, εντείνοντας τους βομβαρδισμούς, άμαχοι και ανθρωπιστικές οργανώσεις γίνονται μάρτυρες της απελπιστικής κατάστασης που επικρατεί στον παλαιστινιακό θύλακα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο αριθμός των νεκρών Παλαιστινίων έχει φτάσει τους 8.306 – Ανάμεσα στους νεκρούς, είναι 3.457 παιδιά.

Οι ΗΠΑ ωστόσο προετοιμάζονται για μία πιθανή εξάπλωση του πολέμου στη Μέση Ανατολή, με την εμπλοκή ισχυρότερων δυνάμεων, όπως η Χεζμπολάχ και ενδεχομένως το Ιράν.

IDF: Βίντεο με τις στρατιωτικές επιχειρήσεις

Ο σύμβουλος εθνικής ασφαλείας του Λευκού Οίκου, Τζέικ Σάλιβαν, μιλώντας στο CBS, τόνισε πως η Ουάσινγκτον βλέπει «αυξημένο κίνδυνο» επέκτασης του πολέμου στη Μέση Ανατολή, κάτι που, αν συμβεί, μπορεί να οδηγήσει σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN, Αμερικανοί πεζοναύτες της δύναμης ταχείας επέμβασης μεταφέρονται στην περιοχή της Μεσογείου, με την εντολή να αναμένουν οδηγίες.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact