ΕΛΛΑΔΑ

Εξουδετερώθηκε βόμβα κοντά στην έδρα των ΜΑΤ

Εξουδετερώθηκε στη 1 το μεσημέρι της Δευτέρας (18.12.2023) βόμβα που εντοπίστηκε κοντά στην έδρα των ΜΑΤ στου Ζωγράφου.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, στις 12:29 υπήρξε προειδοποιητικό τηλεφώνημα στην Άμεση Δράση, προειδοποιώντας για βόμβα κοντά στην έδρα των ΜΑΤ στην οδό Κοκκινοπούλου, δίνοντας ένα χρονικό περιθώριο 45 λεπτών πριν την έκρηξη.

Η βόμβα βρέθηκε σε ένα τάπερ σε μία σακούλα μαζί με τον πυροκροτητή. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες από το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εμπρηστικών Μηχανισμών.

Στη 1 το μεσημέρι οι άνδρες της ΤΕΕΜ εξουδετέρωσαν τη βόμβα με επιτυχία, πραγματοποιώντας ελεγχόμενη έκρηξη.

Την έρευνα για την υπόθεση ανέλαβε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Η κυκλοφορία διεκόπη κοντά στο στρατόπεδο Μύτικα και συγκεκριμένα στην οδό Κοκκινοπούλου από το ύψος της οδού Αλ. Παναγούλη έως τη συμβολή με τη Λ. Αλίμου και Κατεχάκη και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact