ΕΛΛΑΔΑ

«Παίζαμε με το όπλο γιατί είχε ασφάλεια…» λέει ο 39χρονος Αλβανός που σκότωσε την σύντροφό του

Στον εισαγγελέα οδηγείται το Σάββατο ο 39χρονος ο οποίος δολοφόνησε την 29χρονη σύντροφό του με σφαίρα στο κεφάλι στην περιοχή των Καμινίων, στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Ο 39χρονος μετά τη σύλληψή του φαίνεται να υποστήριξε σε αστυνομικούς ότι «παίζαμε με το όπλο γιατί είχε ασφάλεια…», αποδίδοντας τη δολοφονία σε ατύχημα. Αστυνομικές πηγές που επικαλείται το cretalive.gr, αναφέρουν ότι ο δράστης λέει ασυναρτησίες για να δικαιολογήσει το στυγερό του έγκλημα, τονίζοντας ότι παρά τα λεγόμενά του το συγκεκριμένο όπλο δεν έχει ασφάλεια.

Σύμφωνα με την κρητική ιστοσελίδα, της δολοφονίας προηγήθηκε καβγάς, ενώ ο άνδρας αφού πυροβόλησε τη σύντροφό του κάλεσε το ΕΚΑΒ, όμως ήταν ήδη αργά. Ο 39χρονος, αλβανικής καταγωγής, στη συνέχεια παραδόθηκε στην αστυνομία.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο τον βρήκαν να τους περιμένει σε σύγχυση στην είσοδο του σπιτιού.

Αλβανικά ΜΜΕ δημοσίευσαν λίγες ώρες μετά το έγκλημα φωτογραφία του.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact